请帮我翻译几段英文

HelenKellerwasagreatwomanintheUSA.Whenshewasababy,shegotverysick.Afterafewweeks,thedo... Helen Keller was a great woman in the USA.
When she was a baby, she got very sick. After a few weeks, the doctor said, "AI-though she is better now, she can't see or hear." Her parents were very sad.
As time passed, things got even worse. She could hear nothing. She could see noth-ing. She couldn't understand anything. There was no way for her to speak to oyher people.
Later Helen's parents sent for a teacher with the name of Ann Sullivan. She herself once couldn't see anything. She had her own way to teach Helen to learn. When Helen was older, she went to college.
Helen was very famous. She helped many blind and deaf people. She traveled ar-ound the world and helped many people. Till now, the world remembers her as a brave and wonderful person. She was blind and deaf, but she found a way to see and hear.
慧锐1020
海伦.凯勒是美国一位伟大的女性。
当海伦还是婴儿的时候得了重病。几星期后,医生告诉父母说:“尽管她会好起来,但可能失明和失聪”。她的父母非常伤心。
随着时光推移,海伦的情形变得更糟。她又聋又瞎,无法理解任何事情,更无法与人交流。
后来,海伦的父母把她送到一位叫安.苏利文的老师那里。这位老师也曾经失明过。她有一套特有的方法教海伦来学习。海伦长大后上了大学。
海伦后来非常有名。她帮助无数的盲人和聋人。她在世界各地旅行,帮助他人。直到今天,世人仍然牢记着这位勇敢而杰出的女性。她虽然眼不能看耳不能听,但她找到了观察和聆听这个世界的方法。
昕亦落幕
海伦·凯勒是美国伟大的女性之一。
她很小的时候患了重病,几周后,医生说尽管她现在有些好转,她仍然会失明失聪。
随着时光流逝,命运仍然没有改变。她听不见,看不见,更不能理解事物。她没有办法与人交流。
不久,海伦的父母为她请来一位老师,安妮.莎莉文。她曾经也是一个失明的人。她用自己独特的方式教海伦学习世界。海伦长大后,进入了大学。
海伦非常著名,她经常帮助失明失聪的人。她周游各地去帮助很多人。直到现在,全世界都记得这位勇敢伟大的女性。虽然她失去视力听力,但她依然用自己的方式去感知世界。
迕乐
在美国,海伦凯勒是位伟大的女人。
当她还是孩子的时候,她病得非常厉害。几个星期之后,医生说:“虽然凯勒身体好多了,但是她不能看到或听到的。”她的父母为此非常伤心。
随同时间的流逝,情况变得越来越糟。她什么也听不见,什么也看不见。她无法理解任何事情。对她来说没有方法去和别人交流。
不久,凯勒父母雇佣了一位名叫安沙利文的老师。安沙利文老师曾经也看不见。她用她自己的方法去教导凯勒学习。当凯勒长大,去了大学。
凯勒非常有名。她帮助了许多盲人和聋哑人。她环球旅行帮助了许多人。直到现在,世界还记得这个人,她的勇敢和美丽。她又聋又瞎,但是她找到了一种看得见和听得到的方法。