这段英语怎么翻译啊?

PartⅤTranslation---EnglishtoChinese(10分)51.Thankyou,Mr.Smith.It’sagreathonortobeappoi... Part Ⅴ Translation--- English to Chinese(10分)
51. Thank you, Mr. Smith. It’s a great honor to be appointed as Overseas Sales Manager. To be honest, this promotion came as quite a surprise to me. I’d like to think it’s mainly the contribution of the whole team. I’d like to thank all my colleagues in the company for their support and hard work. Due to their efforts, we’ve started some overseas projects successfully. Looking to the future, I’ d still like to maintain contact with everyone, even though I’ll be working at the management level.
小鱼泡泡668
谢谢你,史密斯先生。真是三生有幸被委任为海外销售经理。坦白说,这次升迁令我很意外。我想这主要是贡献了整支球队的表现。我想感谢我所有公司里同事们的支持,并努力工作。由于他们的努力,我们已经开始对多个海外项目成功。展望未来,我会仍然会对每个人友好,,并且我将继续在自己的管理水平上好好工作。
zzzisa
谢谢,史密斯先生。很荣幸被任命为海外销售经理。说实话,这次升职对我来说太意外了。我认为这主要归功于整个团队。我想要感谢所有的公司里我的队友们,谢谢他们的支持还有努力工作。因为他们的努力,我们才能取得几个海外项目的成功。未来,即使我出于管理这个层次我还是希望可以与每个人保持联系。