拜求英语牛牛帮忙翻译下补充中的英文要求: 软件直译的就免了,在线等回答 下午急用,谢谢!

sunshieldforcarstobedropshippedto32locationsFullwindshieldcoveragepopsopenandfoldsdow... sun shield for cars to be drop shipped to 32 locations
Full windshield coverage pops open and folds down with elastic loop straps for easy storage
Light reflective material of fabric to be held in place with auto sun visor
Fabric should be opaque sun shade with reflective surface for sun blocking
Should fit most cars, trucks and SUV
Color should be silver with one color logo in PMS on each side.
尼奥帮手
sun shield for cars to be drop shipped to 32 locations
汽车遮阳罩发送运往32个地点
Full windshield coverage pops open and folds down with elastic loop straps for easy storage
全尺寸的挡风玻璃罩自动弹开并可折叠以橡筋圈套信方便储藏
Light reflective material of fabric to be held in place with auto sun visor
极轻的纤维反光材料可存放于汽车遮阳板上
Fabric should be opaque sun shade with reflective surface for sun blocking
纤维应不透光并有反光面以抵挡阳光
Should fit most cars, trucks and SUV
应该适用大部分汽车、卡车和SUV(运动型汽车)
Color should be silver with one color logo in PMS on each side.
颜色应为银色,两边有PMS的一个颜色标志
FireOnion
汽车用遮阳板将会用船运输至32个地点
能完整覆盖挡风玻璃,可弹开,并可通过弹性橡胶环(就是橡皮筋)折叠以便储存
轻质反射性纤维材料,装有自动反光板
纤维材料为不透明,表面为反射材料以阻挡阳光
需要适用于多数汽车、卡车和越野车
颜色需为银色,两面分别用PMS(?)印刷彩色Logo
﹏宮宔殿丅
太阳的盾牌下降汽车运送到32地点
挡风玻璃覆盖满垒圈快速张开了弹性环皮带方便存储
光反光材料织物的地方举行的汽车太阳的面颊
织物应该不透明的阳光反射面执以阳光阻断
应该最适宜汽车、卡车和SUV吗
颜色要银以一种颜色标识每侧经前期综合征。
Una5855
汽车太阳遮阳板被运送到32点下降
全覆盖挡风玻璃有弹力环带的打开和折叠是为了便于存储
织物反光材料将被作为汽车遮阳板
面料应为自动遮阳而不透光的
应该适用于大多数汽车,卡车和多功能车
颜色应为银色,单一颜色的商标印在每个面上