求英语翻译!!!急!!!!!谢谢大家!!!1

Thelogisticscompanysuffersfromsomebasicproblemssuchasthefollowing:•Mostwarehous... The logistics company suffers from some basic problems such as the following:

• Most warehouses are located on congested sites, part industrial/part residential areas.

• Inside the warehouse, poor housekeeping. Cardboard all over the place, damaged goods in the aisles, poor layout of storage.

• Strongly unionised environment. Many staff barely respond to cheerful questioning.

• No computerised Warehouse Management Systems. Stock filed on T-Stock-checkers employed to continually check locations.

• Fork lift trucks and roll-cages appear badly maintained. No preventative maintenance.

• Warehouse staff are on incentive scheme related to throughput. Once standards have been reached there is little incentive for them to do more work.

• There is no Quality function as such, but there are checkers in Receiving and Despatch.
tonyguodgg
物流公司遇到了如下根本问题:
大多数仓库都位于拥挤的场所,部分工业/部分住宅区。
仓库内无人管理,到处都是破纸板箱子,过道上放着破损的货物,摆放得乱七八糟!
强势的工会环境,许多员工都很少提出质疑。没有电脑仓库管理系统,只有T 型库存检查者 被雇佣来不断检查库存货物的位置(这句话,我没看懂,诌的。呵呵);
叉车,卡车和滚笼等设备都处于欠维护状态,没有及时维护。库管人员没有适合的奖励机制,
只要达到标准就没有人愿意再去做更进一步的工作。
根本没有质量控制能力,但是 却有检查人员进行接收和发放。

希望能帮到你
Aaron_Lewis
这个物流公司面临如下问题:

1. 大多数仓库都位于道路拥挤的地盘,部分位于居民区/工业区
2. 仓库内部管理不善。如壁橱随意放置、走廊中损坏的商品,对于仓库内部的放置安排,层次很不合理
3. 对于仓库管理系统,没有使用电子管理设备。
4. 叉车(就是运货的小车子)以及卷帘管理不善,没有任何保护措施。
5. 仓库货物是根据产量进行分配的,一旦达到标准,他们将没有继续工作的动力
6. 没有质量检测,但是在接受货物和发出货物时候,却有人检查。
hojingying
物流公司受以下基本问题困扰:
1.很多仓库在拥挤的地方,如工业区附近或民居附近
2.在仓库内部,物品管理不当。纸板箱满地都是,受损货物摆在通道上,储存分布失当。
3.员工态度散漫,许多员工只回答听了让人高兴的问题。
4.没有电脑化的仓库管理系统。库存存放在T-Stock检验上,并用于后续的检查地点。
5.叉车和防滚架保养不当。没有预防性维修。
6.仓库人员的动机仅仅是为了产量。一旦指标完成,他们就没有动力去工作。
7.没有质量控制,只在接受和分发上配备了人员