谁能帮忙翻译一下,谢谢

DearBob,IamwritingtomakeanapologytoyouforIforgottoreturnamusicCDwhichIborrowedfromyou... Dear Bob,
I am writing to make an apology to you for I forgot to return a music CD which I borrowed from you last week. Yesterday I have come back from Canada and I found it in my luggage. I am so sorry that you cannot listen to it at present.
The CD which I borrowed from you is made in Canada, so I believe you can find another one in your local store. How about your buying another CD by yourself and I will pay for it? If you cannot find the similar one, I would send it back to you through a post office. And if there are any other solutions you like, please let me know.
I am sorry again for my carelessness. Looking forward to your reply.
Yours sincerely,
Li Ming
wenminmxl
你好,鲍勃
我希望这封信是想向你道歉,因为我忘了归还上周借你的CD。昨天我刚从加拿大回来并且去领了我的行李。我很抱歉没有让你及时听到你的CD。
我向你借的CD是加拿大制造的,所以我相信你能在你们那的地方商店能淘到另一个。你去再买一张然后我该你付钱好不好?如果你不能再找到那张CD,我会立刻去邮局把它寄给你。如果你还有其他的解决办法,告诉我吧。
再次为我的大意表示歉意。期待你的回复。
真诚的
李明
HLeve
亲爱的鲍比,
非常抱歉我忘记把上周借的音乐cd还给你,昨天我从加拿大回来发现它在我的包里,我很抱歉你不能及时听到。
这张CD是加拿大生产的,所以我相信你能够在当地的商店再买一张,你买一张我付钱给你怎么样呢?如果你找不到相同的,我会通过邮局寄给你。如果有其他方式请告诉我。
再次为我的粗心感到抱歉,期待你的回信。
你真诚的朋友