急急``会英语的哥哥姐姐们帮帮我``翻译哦!!!

APrivateConversationLastweekIwenttothetheatre.Ihadaverygoodseat.Theplaywasveryinteres... A Private Conversation
Last week I went to the theatre. I had a very good seat. The play was very interesting. I did not enjoy it. A young man and a young woman were sitting behind me. They were talking loudly. I got very angry. I could not hear the actors. I turned round. I looked at the man and the woman angrily. They did not pay any attention. In the end, I could not bear it. I turned round again, ‘I can’t hear a word!’ I said angrily.
‘It’s none of your business,’ the young man said rudely. ‘This is a private conversation!’
matthaues
这是新概念英语第二册第一课的内容

私人对话

上周我去了剧院。(虽然)我有一个非常好的位子。(而且)歌剧非常精彩,我却不能欣赏。(因为)一对年轻的男女坐在我后面,他们一直在高声地谈话。我非常生气,我不能够听到演员(的声音),我回过头,愤怒的看着那对男女,他们却没有注意。最终,我不能忍受了,我再次回过头去,“我不能听见一个字!”,我愤怒地说。
“那不关你的事”,那个年轻的男人粗鲁地说“这是私人对话。”
私人的交谈
我去剧场上星期。 我有了一个非常好的位子。 游戏非常有趣。 我不它。 一个年轻的男人和一个年轻的女人正在我后面坐下。 他们正在大声地讲话。 我非常生气了。 我不可以演员。 我回过头。 我愤怒地看着男人和女人。 他们不支付任何的注意。 在结束中,我不可以忍受它。 我再一次回过头,‘我不能一个字!'我愤怒地说。
‘它是没有你的生意,'年轻的男人无礼地说。 ‘这是私人的交谈!’

参考资料: 金山快译