求大神帮忙翻译一下这段话

JITproductionsystem,whichischaracterizedbymultifunctionalteamwork,flexiblemanufacturi... JIT production system, which is characterized by multifunctional teamwork, flexible manufacturing, small-batch production, strict production control, quick setups, consistent production levels, preventive maintenance, and reliable supplier networks. When all of these factors work together in sync, the manufacturer achieves lean production ---- that is, it can do more with less.

里面一些专业词组可能比较多 希望能翻译的准确一点
叶慕殇
JIT生产系统,其特点是多功能的团队合作,柔性制造,小批量的生产,严格的生产控制,快速设置,一致的生产水平,预防性维护,可靠的供应商网络。当所有这些因素在同步协同工作,制造商实现精益生产----也就是说,它可以少花钱多办事。
快乐中女孩
JIT生产系统,其特点是多功能团队,柔性制造,小批量生产,严格的生产控制,快速设置,稳定的生产水平,预防性维护,可靠的供应商网络。当所有这些因素结合在一起,同步,制造商达到精益生产的----是的,它可以用更少的钱做更多的。