请英语高手帮忙把下面几个句子翻译成英语!谢谢!^_^

1(代表);2(邀请您出席于11月2日周二上午9点在山东国际交流中心召开的美国文化论坛。);3(我们真诚地希望您能接受邀请。)4(您如能来的话,请尽早通知我们)。... 1(代表);2(邀请您出席于11月2日周二上午9点在山东国际交流中心召开的美国文化论坛。);3(我们真诚地希望您能接受邀请。)4(您如能来的话,请尽早通知我们)。 展开
匿名用户
是商务英语还是外贸函电啊..Dear Representative,(代表) We are pleasure to invite you to attend the American Cutural Forum on Tuesday at 9 a.m. on november 2. We sincerely hope you can accept the invitation If you can come, please inform us as soon as possible Your faithfully**纯手工翻译..