找个英语高手帮我翻译一下,谢谢!

总书记在2015年3月5日参加十二届全国人大三次会议上海代表团审议时强调:创新是引领发展的第一动力.抓创新就是抓发展,谋创新就是谋未来。... 总书记在2015年3月5日参加十二届全国人大三次会议上海代表团审议时强调:创新是引领发展的第一动力. 抓创新就是抓发展,谋创新就是谋未来。 展开
我什么都知道o0
Secretary in March 5, 2015 for the 12 three meetings of the National People's Congress when the review of the Shanghai delegation stressed: innovation is the first in the development of leading power. Grasp innovation is the development, seeks the innovation is for the future.
就是这个意思的亲 如果对你有所帮助请采纳下亲 谢谢