英语翻译 在线等

Computerscaninjureyou.Mostotherinjurieshappensuddenly.Forexample,ifyoufalloffabikeand... Computers can injure you. Most other injuries happen suddenly. For example,if you fall off a bike and break your arms,it happens very quickly. But computer injuries happen slowly.
You probably know how to ride a bike safely. Now learn to use a computer safely.
Your eyes
Too much light can injure your eyes, so never sit too close to a computer screen. Your eyes should be at least 50cm from the screen. Remember to look away from it sometimes. This gives your eyes a rest.
When you use a computer, the window should be on your left or your right. If it is behind you, the light will reflect on (反射) the screen. If the window is in front of you, the sun and the screen will both shine into your eyes.
Your hands and wrists
Hand and wrist injuries can happen because the hands and wrists are moved in the same way hundreds of times. If you use a keyboard for a long time,follow these three rules: 1) Rest your wrists on some thing. 2) Keep your elbows (肘) at the same height as the keyboard. 3) Stop sometimes and exercise your hands,wrists and fingers in a different way.
Your back
Some people sit for many hours in front of a computer. If you sit in the wrong way,you can injure your back or your neck. So you should sit with your back straight. The top part of the screen should be in front of your eyes.
Your forearms, wrists, hands and the upper part of your legs should all be parallel (平行) to the floor. If you are sitting for a long time,get up every 30 minutes and exercise your arms, legs and neck.
Enjoy your computer,but use it safely.
1. A computer screen may injure your eyes if ________.
A. you sit 60 centimeters away B. you remember to look away
C. your eyes are too close to it D. the window is on your left or right
2. Hand and wrist injuries are caused when you ________.
A. get plenty of exercise B. move in the same way again and again
C. rest your wrists on something D. keep your elbows as high as the keyboard
3. Your eyes and hands will be safe if ________
A. you work near a window B. you often take rests from working
C. you use a keyboard for a long time D. the window is behind you
4. It is good for your back and neck if you sit ________.
A. in the right way B. for many hours
C. with the screen below your eyes D. with your back leaning forward
5. What would be the best title for the text?
A. How to Protect Your Eyes. B. How to Protect Your Hands and Wrists.
C. How to Use a Computer Safely. D. How to Protect Your Back.
CBBAC
wurongjun2008
电脑能伤害你。大多数其他的伤病突然发生。举例来说,如果你掉下来摔断手臂一辆自行车,这发生得很快。但是,计算机伤病发生缓慢。

你可能知道如何骑自行车安全。现在学习使用电脑更安全。

你的眼睛

太多的光线会伤害你的眼睛,所以不要坐得太靠近电脑屏幕上。你的眼睛应至少50厘米屏幕。记得要看远离它的时候。这给了你的眼睛休息。

当你使用计算机,窗口应该在你的左边还是你的权利。如果它是在你后面,光就会反思(反射)屏幕上。假如窗子是在你面前的时候,太阳和屏幕上都将照耀到你的眼睛。

你的手和手腕

手和手腕受伤可能发生因为手和手腕以相同的方式移动几百倍。如果你使用一个键盘很长一段时间以来,遵循这些三个规则:1)休息你的手腕上的某样东西。2)保持你的手肘(肘)在同一高度为键盘。3)停止有时和锻炼你的手、手腕和手指以不同的方式去做。

你的背

有些人坐了几个小时在电脑前面。如果你坐在错路了,你可以伤害你的背部或你的脖子。所以你应该坐着后背挺直。活塞的顶部屏幕上应该是你的眼前。

你的前臂、腕、手和上方的你的腿都应该平行(平行)到地板上。如果你是坐了久,起床每30分钟和锻炼你的胳膊,腿和颈部。
梅菜扣肉馅饼2101
计算机可以伤害你。大多数其他伤害发生突然。例如,如果你掉下来的自行车,打破你的武器,它发生得非常快。但电脑伤害发生缓慢。你大概知道如何骑自行车安全。现在学会使用电脑安全。你的眼睛太亮了会伤害你的眼睛,所以不要太靠近坐在电脑屏幕。你的眼睛应至少离屏幕50厘米。切记要找出远离它的时候。这使你的眼睛休息一下。当您使用电脑时,窗口应该是在你的左边或右边。如果它在你身后时,光会思考(反射)屏幕。如果窗口是在你面前,太阳和屏幕都将进入你的眼睛放光。你的手和手腕的手和手腕受伤可能发生,因为手和手腕都在数百次同样的方式移动。如果您使用的键盘很长一段时间,按照下列三个原则:1)休息对一些事情的手腕。 2)保持在同一高度的键盘手肘(肘)。 3)停止,有时,以不同的方式行使你的手,手腕和手指。你的背部有些人坐在电脑前的一个多小时。如果你在错误的方式坐,你可以伤害你的背部或颈部。所以,你应该坐下来与你的背部挺直。屏幕的顶部应该在你的眼前。你的前臂,手腕,手和腿的上部应该是平行(平行)在地板上。如果你是长时间坐着,每隔30分钟起床,并锻炼你的手臂,腿和脖子。享受您的电脑,但用它安全。 1。电脑屏幕上,如果________可能伤害你的眼睛。答:您坐60厘米远B.你记得你的眼睛把目光移开三太靠近它D.在窗口在你的左边或右边2。手和手腕受伤是因为当你________。答:得到充足的锻炼b.将再次以同样的方式,再休息三D.持续的东西只要键盘3高手肘手腕。你的眼睛和手会很安全,如果________ A.你靠近窗户B.你经常从工作C.您使用很长一段时间D中的窗口在你身后四是键盘在于工作。这对你的背部和颈部好,如果你坐________。答:以正确的方式很多小时C.乙与下面你的眼睛D.与你的背部向前倾5画面。什么是最好的标题的文字? A.如何保护眼睛。 B.如何保护自己的手和手腕。 C.如何安全地使用电脑。 D.如何保护你的背部。 CBBAC
卿配发大财i
计算机能伤害你们。 大多数其他伤害突然发生。 举例来说,如果你从一辆脚踏车跌下来而且弄断你的双臂,它非常快地发生。 但是计算机伤害发生得慢慢。
你或许知道该如何安全地骑一辆脚踏车。 现在学习使用一部计算机
追问
然后呢
追答
计算机可以伤害你。大多数其他伤害发生突然。例如,如果你掉下来的自行车,打破你的武器,它发生得非常快。但电脑伤害发生缓慢。
你大概知道如何骑自行车安全。现在学会使用电脑安全。
你的眼睛
过多的光线会伤害眼睛,所以不要太靠近坐在电脑屏幕。你的眼睛应至少离屏幕50厘米。切记要找出远离它的时候。这使你的眼睛休息一下。
当您使用电脑时,窗口应该是在你的左边或右边。如果它在你身后时,光会思考(反射)屏幕。如果窗口是在你面前,太阳和屏幕都将进入你的眼睛放光。
你的手和手腕
手和手腕受伤可能发生,因为手和手腕都在数百次同样的方式移动。如果您使用的键盘很长一段时间,按照下列三个原则:1)休息对一些事情的手腕。 2)保持在同一高度的键盘手肘(肘)。 3)停止,有时,以不同的方式行使你的手,手腕和手指。
你的背
有些人坐在电脑前的一个多小时。如果你在错误的方式坐,你可以伤害你的背部或颈部。所以,你应该坐下来与你的背部挺直。屏幕的顶部应该在你的眼前。
你的前臂,手腕,手和腿的上部应该是平行(平行)在地板上。如果你是长时间坐着,每隔30分钟起床,并锻炼你的手臂,腿和脖子。
享受您的电脑,但用它安全。
1。电脑屏幕上,如果________可能伤害你的眼睛。
答:您坐60厘米远B.你记得把目光移开
三你的眼睛太靠近它D中的窗口在你的左边或右边
2。手和手腕受伤是因为当你________。
答:得到的锻炼B.在以同样的方式一次又一次地提出很多
三其余四手腕上的东西只要保持你的肘部键盘高
3。你的眼睛和手会很安全,如果________
答:您靠近窗户B.你经常把工作从工作休息
C.您使用很长一段时间D中的窗口在你身后是一个键盘
4。这对你的背部和颈部好,如果你坐________。
答:以正确的方式B.对多个小时
C.与眼睛下方的D.与你的背部前倾屏幕
5。什么是最好的标题的文字?
A.如何保护眼睛。 B.如何保护自己的手和手腕。
C.如何安全地使用电脑。 D.如何保护你的背部。
CBBAC