英文什么意思!

•Donotapplylabelsoverboxsealingtapeifatallpossible,andneveroverjointsorseams.&#... • Do not apply labels over box sealing tape if at all possible, and never over joints or seams.
• Printing may be one color (black) or multiple, depending upon the product line or end customer.
• Pantone Matching System to be used as color standard.
• Opaque or Blackout labels, printed black on the second side, may be specified for anyone of our label applications, as needed.
• All label colors, fonts, bar code sizes and standards will be specified by the Dorman Products Inc. purchasing agent, with samples and artwork when available.
• Adhesive to be permanent and rubber or acrylic based
lzq69
1. 在任何情况下,标签不能贴在箱子封口带之上,也不能贴在接头或夹缝处;
2.视生产线或最终客户的要求,字体可是一种颜色(黑色)或其他颜色;
3.潘通配色系统被作为色彩标准使用;
4.在第二个侧面的不透明标签印刷成黑色,如有必要,也可能是我们指定的任何一种标签;
5.所有标签的颜色,字体,尺寸大小和标准由Dorman制品公司指定;
6.标签的粘合性是耐久的,且是以橡胶水或丙烯为基质的
小贝嘤
在任何情况下,标签不能贴在箱子封口带之上,也不能贴在接头或夹缝处。 视生产线或最终客户的要求,字体可是一种颜色(黑色)或其他颜色。
潘通配色系统被作为色彩标准使用。
在第二个侧面的不透明标签印刷成黑色,如有必要,也可能是我们指定的任何一种标签。
所有标签的颜色,字体,尺寸大小和标准由Dorman制品公司指定。
标签的粘合性是耐久的,且是以橡胶水或丙烯为基质的。
赵靓100
•在不适用标签盒密封胶带如果可能的话,而且从不在关节或接缝。

•可能是一种颜色.印刷(黑色)或多发性的,取决于该生产线或终端客户。

•彩通匹配系统被用来作为颜色标准。

•不透明或断电,黑,打印标签的第二个部分,可以指定任何我们的标签的应用程序,以及其他需要。

•所有标签,条形码的颜色,字体大小和标准会Dorman公司指定的产品采购代理,当可用的样品和艺术品。

•胶粘剂是永恒的,而橡胶、丙烯酸为基础的