跪求英文翻译

DecorateYourSchoolLocker!Aschoollocker(存物柜)showsyourpersonality.Keepingitwell-organiz... Decorate Your School Locker!
A school locker(存物柜) shows your personality. Keeping it well-organized and clean means you are a student that obeys the rules. Decorating (装饰) a school locker is filled with great fun. Then check out the following ideas for decorating your school locker.
School locker decoration gives new exciting and encouraging ideas to kids to make things with hands. Before the locker decoration, you need to consider the size of your locker and the space suitable for decorating. You can choose your favourite colour or specific theme. Some of the popular themes are beaches,movies, sports, parties, mice and book clubs.
Put a colourful paper inside the locker door to match your feelings. You can change the paper according to different seasons. You may place a holiday-themed paper during the winter and a flower-themed one spring.
If you are interested in sports, then you can put a poster of your favourite sports star or sports tickets inside the locker. Or you can also collect the photos of your favourite pop star and place them in your locker. If you choose a safari theme for your locker decoration, then put the attractive photos or posters of different wild animals. You can also decorate your locker with photos or cuttings from the magazines.
Write small pomes messages from your schoolbooks in your locker to give it a personalized touch. If you want to make good use of the space in your locker, then choose mirrors, clocks and pencil cups.
By using different ways to decorate a school locker, you can express your individuality and give a personal touch to your locker. So kids, don’t miss this special opportunity to get appreciation from your friends.
装饰你的学校的储物柜!

一所学校的储物柜(存物柜)显示您的个性。保持它的有效组织和清洁意味着你是一名学生,遵守规则。装饰装修()一所学校的储物柜充满了乐趣。然后看看下面这个帮你装饰房间的主意学校的储物柜。

学校的储物柜装饰带来了新的令人兴奋的和鼓励孩子们的想法,使事情人手所造的。储物箱装饰之前,你需要考虑你的衣柜,大小的空间适合装饰。你可以选择你最喜欢的颜色或特定的主题。一些流行的主题是海滩、电影、体育、聚会、老鼠和读书俱乐部。

把一个色彩缤纷的纸内的储物柜的门,以配合你的感情。你可以改变本文根据不同的季节。你可以把一个holiday-themed纸在冬季和春季的flower-themed。

如果你对体育感兴趣,然后你就可以把你最喜欢的体育明星的海报或体育入场券存物箱了。或者你也可以收集的照片,你最喜欢的流行歌星,然后把它放在你的储物柜。如果你选择一个主题您旅行的储物柜的装饰,然后把那些照片或海报不同的野生动物。你也可以装饰您的储物柜和图片或岩屑的杂志。

从你写小诗歌表达教科书上的信息在你的储物柜给它一个个性化的联系。如果你想好好利用这个空间在你的衣柜里,然后选择的镜子,时钟和铅笔杯子。

通过使用不同的方法来装饰一所学校的储物柜,你可以表达你的个性,给个人联络,置物箱。所以小孩子,别错过这个特别的机会去获得认可你的朋友。
水人士
洛克装饰你的学校!
一所学校储物柜(存物柜)显示你的个性。它保持良好的组织和清洁意味着你是一个学生,服从规则。装潢(装饰)学校更衣室充满了很大的乐趣。然后检查了装饰你的学校更衣室提出以下意见。
学校更衣室装饰提供了新的令人兴奋的想法,并鼓励孩子们动手做的事情。装修更衣室前,你需要考虑你的衣柜大小和合适的空间装饰。你可以选择自己喜欢的颜色或特定主题。流行的主题,一些海滩,电影,运动,聚会,小鼠和图书俱乐部。
更衣室内放置一个彩色的纸门,以配合你的感情。您可以更改纸张根据不同的季节。您可能会发生在冬季和花为主题的一个春天的节日为主题的论文。
如果您对运动的兴趣,那么你可以把你最喜欢的体育明星或者体育门票箱内海报。或者你也可以收集你最喜欢的明星的照片并将其放置在他们的更衣室。如果你选择为您的衣柜装饰野生动物园的主题,然后把那些照片,或不同的野生动物海报。
您还可以装点您的照片或从杂志剪报更衣室。
写在你的小衣柜的教科书宋代河南地区诗词消息给它一个个性化的接触。如果你想使你的更衣室中很好地利用空间,然后选择镜子,钟表和铅笔杯。
通过使用不同的方式来装饰学校储物柜,你可以表达你的个性,并给予个人触摸到您的衣柜。所以孩子们,不要错过这个特别的机会,让您的朋友表示感谢。
更衣室内放置一个彩色的纸门,以配合你的感情。您可以更改纸张根据不同的季节。您可能会发生在冬季和花为主题的一个春天的节日为主题的论文。
如果您对运动的兴趣,那么你可以把你最喜欢的体育明星或者体育门票箱内海报。或者你也可以收集你最喜欢的明星的照片并将其放置在他们的更衣室。如果你选择为您的衣柜装饰野生动物园的主题,然后把那些照片,或不同的野生动物海报。您还可以装点您的照片或从杂志剪报更衣室。
写在你的小衣柜的教科书宋代河南地区诗词消息给它一个个性化的接触。如果你想使你的更衣室中很好地利用空间,然后选择镜子,钟表和铅笔杯。
通过使用不同的方式来装饰学校储物柜,你可以表达你的个性,并给予个人触摸到您的衣柜。所以孩子们,不要错过这个特别的机会,让您的朋友表示感谢。