哪位高人可以帮我翻译下这句话?不胜感激。。。

Anycombinationoffeaturesordisclosuresshallnotbedeemedtofallwithintheforegoingexclusio... Any combination of features or disclosures shall not be deemed to fall within the foregoing exclusions merely because individual features are published or available to the general public or in the rightful possession of the receiving party unless the combination itself and principal of operation are published or available to the general public or in the rightful possession of the receiving party.
在线翻译那玩意儿实在作不得准。。
jialiu917
任何组合的特征或披露不应被视为前述的例外事项,仅仅因为个人的特征已经被发布或公众可以得知或由收到的一方正确的保存,除非此组合本身和此次操作的准则已经发布或公众可以得知或由收到的一方正确的保存。

好晕!这是法条还是经济类的合同!
一切随缘0枫
任何组合的特征或披露不应被视为下跌,在前述排除仅仅因为个体特征是已出版或公开的或者在合法拥有的接收方,除非该等特征组合本身和主要的操作已出版或公开的或者在合法拥有的接收方。
貌似是这样的。。。
婉顺且敏捷的板栗1
任何组合的特征或披露不应被视为下跌,在前述排除仅仅因为个体特征是已出版或公开的或者在合法拥有的接收方,除非该等特征组合本身和主要的操作已出版或公开的或者在合法拥有的接收方。
有在线翻译啊!