翻译两句话

QuantityTakeoffs.Thedecompositionofaprojectintoitemsofquantitiesthataremeasured(ortak... Quantity Takeoffs. The decomposition of a project into items of quantities that are measured (or taken off) from the engineer's plan will result in a procedure similar to that adopted for a detailed estimate or an engineer's estimate by the design professional. The levels of detail may vary according to the desire of the general contractor and the availability of cost data. 展开
幸福的江小鱼
数量起降过程。一个来自工程师计划的项目的分解成物品的数量(或取下的测量)的距离将会导致程序采用类似于一个详细的估计或一个工程师的专业设计的估计。这个细节的层次可以依照不同的愿望的可用性工程总承包和成本数据改变。
wfs988
数量次的火箭发射。一个项目的分解成物品的数量(或取下的测量)距离工程师的计划将会导致程序,采用类似于一个详细的估计或一个工程师的估计是由设计专业。这个层次细节可以依照不同的愿望的可用性工程总承包和成本数据。