敬请英文高手翻译一段话!!急急急!!

•Foreignusersaregenerallyyoung,welleducatedandoftenmale.•Educationisakeyf... • Foreign users are generally young, well educated and often male.
• Education is a key factor in Internet usage.
• Cyber cafés and public access boost usage worldwide.
• With liberalization and privatization - competition increases and technology improves.

• The middle class worldwide is increasingly going online.
• E-commerce is becoming increasingly popular worldwide.
• The Internet is recognized as a mass medium.
• New demographics are being created, as not only white-collars go online.

With the growth of internet shopping it has become increasingly important to understand the factors which influence consumer purchase decisions in the web context. There is currently a growing literature on the role that trust plays in encouraging consumers to engage in e-commerce transactions. Various models have been proposed which aim to identify both the antecedents and outcomes of trust displayed towards e-commerce web sites. Increased trust is generally shown to increase positive user attitude, which in turn is linked to increased willingness to buy. Studies have shown the antecedents of trust include variables such as the perceived reputation and size of the vendor organisation. The current paper explores the role of cultural variables as antecedents of trust with the main emphasis being on religious affiliation. Participants recruited from Christian, Muslim and other faiths were asked to interact with online bookstores identified as Christian, Muslim or Neutral. Trust and attitudes towards the web sites were measured and this data was used to test the hypothesis that same-religion sites would be trusted and liked more than other religion or neutral sites. This hypothesis was partially supported, but only for the Muslim participants. It was found that the Muslim group expressed significantly more trust in the Muslim site compared to the Christian site. They also expressed significantly more positive attitudes towards the Muslim online bookstore than the other two sites.[29]
Dingo007
• 国外的用户通常十分年轻,受过教育,而且通常是男性。
• 教育在网络使用当中是一个很重要的因素
• 网吧在世界范围内的网络使用中起着十分重要的作用
• 伴随着私有化和自由化-竞争加剧,技术也改进

• 在网络中的中产阶级规模扩大了
• 电子商务在世界范围内变得越来越流行
• 网络被视为大众传媒
• 新的人口统计被创造,因为并不只是白领阶层才上网

由于网上购物的兴起,理解网络上的文字信息对消费者的影响变得越来越重要。现在有更多的关于网络使更多人染指网上交易的描述。出现了更多目的在于识别网络交易网站中的信任关系的开头与结果的模式。不断增加的信任被彰显出来以优化用户的态度、看法,而这个又反过来刺激了消费者购买的意愿。研究表明,信任的开端有很多变量,包括感受得到的声誉,以及卖家的规模。目前的论文探索着文化上的变量如主要强调宗教联系的信任开端理论。被筛选出来的信仰基督教、伊斯兰教及其他信仰的参与者分别被要求和标榜着基督教、伊斯兰教的或者中立的网上书店进行交流。关于网站的信任和意见被衡量,数据被用来证实“同样宗教的网站会相对其它网站更加地被信任”假说。这个假说只是被部分支持,因为只是在伊斯兰教的测试者中适用。实验中发现,伊斯兰教组织显示出了比起基督教网站更显著的对伊斯兰教网站的支持,他们于伊斯兰教网上书店也显示出了比其他两种网站更积极的态度。

自己翻的,绝没用金山词霸,里面有些句子自己润色以下。
mariahyang
• 国外的使用者通常是年轻人,受过良好教育,更多为男性。
• 教育是互联网使用的关键因素。
• 网络咖啡屋和公共接入网络推动世界范围的使用
• 伴随着自由化和私有化-竞争增加和技术改善。
• 世界中产阶级日益接触到网络。
• 电子商务在世界范围内日益普遍。
• 互联网被众多的媒体所认知。
• 新的人口统计被创造,因为不仅仅是白领才上网。

随着互联网购物的发展,对那些在网络上影响消费者购买决定因素的了解越来越重要。当前有越来越多的文献关于信任在鼓励消费者进行电子商务交易中所发挥的作用。不少模型被提出以确定信任在电子商务网站中所扮演角色的前提和结果。增强的信任通常可以提升积极的使用者态度,从而导致增加的购买意愿。研究表明信任的前提包括不同变量,如感知到的声誉和卖家组织的规模。本文探索作为信任前提的文化变量的角色,主要强调宗教从属关系。从基督教,穆斯林和其他信仰招募的参与者被要求与被认为是基督教,穆斯林或中立的网络书店互动。对于这些网站的信任和态度被测量,数据被用来测试这样的假设,即相同宗教的网站和其他宗教或中立的网站相比,会得到更多的信任和喜爱。这个假设部分成立,只对穆斯林参与者成立。可以看到,穆斯林团体明显表达出对穆斯林网站更多的信任,与基督教网站相比。和其他两种网站相比,他们也强烈表达出对穆斯林网上书店的更多的积极态度。

人工翻译的。
cakentea
-外国使用者一般是受过良好教育的男性年轻人
-教育是互联网使用的关键因素
-网络咖啡馆和酒巴使其在全球范围得到推广
-自由化和私有化加速了竞争和技术的改进

-全世界的中产阶级正快速地加入上网行列
-网络商务正在世界范围内加速兴起
-互联网已被公认为大众传媒
-新的统计数据表明,上网的人已经不只是白领阶层

随着网上购物的兴起,对网页内容中能够影响消费者购买决定的因素的掌握变得日益重要。目前有更多的文献表明信任担当着鼓励消费者涉足电子商务的角色。人们提出各种模式借以鉴别买家对电子商务网站表现出的信任的前提和结果。信任的增长普遍显示出会提升正面的使用者姿态,而后者则相应地购买意愿的增加。研究表明信任的前提涉及包括象公认的声誉及售方的组织规模这样的可变因素。目前的调查显示出,文化对信任前提的影响主要表现在宗教差异上。受调查的参与者包括基督教、穆斯林和其他宗教人士,他们被要求接触基督教、穆斯林或中立性质的网上书店。信任和对网上书店的态度将被测量以用于验证相同宗教会比异教或中立的网站更易获得信任的假说。这个假说的一部份得到了证实,不过仅仅体现在穆斯林参加者身上。研究显示,比起对基督教网站,穆斯林组织对穆斯林的网站表现出了更加显著的信任。他们对网上的穆斯林书店也表现出了比基督教和另两个网上书店的明显积极的态度。

***我是用自己设计出的一种神奇翻译软件翻的***