翻译一下.....

我有个昵称叫yoyo,你知道什么是YOYO么?它是一种游戏,它是由一个绳子捆在一个球上,用这个绳子可以使球沿着绳子上下的滚动.如果你的技艺高可以做出很多的花样!所以不要以... 我有个昵称叫yoyo,你知道什么是YOYO么?它是一种游戏,它是由一个绳子捆在一个球上,用这个绳子可以使球沿着绳子上下的滚动.如果你的技艺高可以做出很多的花样!所以不要以为我是女孩,它仅仅是个游戏而已.
(这是我要翻译的)
-----------------------------------------------------------------
i have a 昵称叫yoyo.Do you know what's yoyo? It's a game,a line is to bind on a ball,it can make the ball沿着绳子上下滚动.if your technique is good that can do many 花样!so don't 以为i'm a girl.it just a game.
(这是我自己翻译的.....哪错了指点下....错的多得话那就别说了....)
----------------------------------------------------------------- 英语高手们我知道自己的英语很差....我很长时间有段时间没用英语了....请高手们翻译一下谢谢了.如果可以的话用点难度的语法.......
罹烟
I have a nickname yoyo. Do you know what yoyo is? It's a game. It ties a rope to a ball, and makes the ball rolling along the rope. If you are skilled you can play many tricks with it! So don't think that I am a girl. It is just a game.

这是我翻译的,改了你的一些地方,没翻的也帮你添上了。
未杰先伦
I have a term of endearment to call yoyo, you knew what is YOYO? It isone kind of game, it is bundles by a string on a ball, may cause theball with this string to roll along the string about If yourtechnique is high may make very many patterns! Therefore do not haveto think I am a girl, it merely is a game
临风待远行2