翻译一下。。。

苏玮玥开心
Is your food and drink healthy?A lot of ice cream. hamburgers and cola a healthy .Meat healthy but too much meat is not good for children. Cola and c are very sweet.and too much sugar is bad for you.
你的食物和饮料健康吗?很多冰淇淋汉堡和可乐不利于健康。肉健康但是儿童不宜吃太多的肉。可乐和“什么”是非常甜的。太多的糖对你不好。(你边上照的不清楚我看不出来是什么单词)

Eat the right food and be healthy .Carrots .edds and sweet potaioes are goad your eyes .Milk cheese and fish are good for your teeth.A big tired? Have (边上的我看不清) delicious.
健康就要吃正确的食物。胡萝卜,鸡蛋和甜红薯会刺激你的眼睛。牛奶,奶酪和鱼对你的牙齿有好处。累了吗?有(看不清楚)美味的鸡汤。

it is important to remember.eat well,stay healthy ,and don't get fat!
重要的是要记住。吃得好,保持健康,不要发胖!

◆Eat noodies or rice ,not hamburgers.
吃面还是米饭,而不是汉堡。
◆Have a good breakfast every morning.
每天早上的早餐吃得好吗.
◆Drink juice ,water ,taa and milk ,not cola.
喝果汁、水、茶和牛奶,而不是可乐。
◆Eat lots of fruit and vegetabies.
吃大量的水果和蔬菜。

你下次要照照片先看看能不能把他照清楚吧!
追问
哦,。
临风待远行2