求翻译~~~~

haveyoueverbeentodisneyland?mostofushaveprobablyheardofMickeyDonaldDuck,andmanyotherf... have you ever been to disneyland?
most of us have probably heard of Mickey Donald Duck ,and many other famous Disney characters .Perhaps we have even seen them in movies . but have you ever been to Disneyland ? in facy ,there are now several different Disneyland amusement parks around the world .
Disneyland is an amusement park ,but we can also call it a theme park. it has all the normal attractions that you can find at an amusement park ,but it also has a themme .the theme ,of course ,is Disney movies and D isney characters .for example ,you can find a roller coaster in most amusement parks ,but in Disneyland ,the theme of the roller coaster is Disney characters .this means that you can find Disney restaurants , all over the roller coaster .you can also whatch D isney movies ,eat in disney reataurants ,and buy disney gifts . and you can see disney characters walking around disneyland all the time .
have you ever heard of a disney cruise ?these are huge boate that also have the disney theme .you can take a ride on the boat for several day ,and you can sleep and eat on board .there are also many attractions on board ,just like any other disneyland .you can shop ,go to all end up in the same place .that is dieney's own island .
it is just so much fun in disneyland !
百度网友7c1c46185
你曾经去过迪斯尼乐园?

我们绝大多数人也许听说过米奇唐老鸭,和许多其他著名的迪斯尼人物。也许我们甚至已经看到他们的电影。但你曾经去过迪斯尼乐园?在facy,现在有几个不同的迪斯尼乐园游乐公园遍布世界各地。

迪斯尼乐园是一个游乐园,但我们也可以把它称为主题公园。它有所有正常的景点之一,你可以找到在一个游乐园,但它也有一个themme,主题,当然是迪斯尼电影和D isney字符。举例来说,你能找到一个最游乐园的云霄飞车,但在迪斯尼乐园,过山车的主题是迪斯尼人物。这意味着你可以看到迪斯尼餐馆,在所有的过山车里。你也可以whatch D isney电影,吃在迪士尼乐园,而且买reataurants迪士尼礼物。你可以看到迪斯尼人物不停地在迪斯尼乐园巡回。

你听说过一个迪斯尼克鲁斯吗?这些是巨大的(并且有boate迪士尼主题吧。您可以乘坐小船数日,你可以睡眠和进食飞机上也有很多景点。还有一些在船上,就像其他迪斯尼乐园,你可以购物,去都停泊在同一个地方就是你dieney自己的岛屿。

它仅仅是那么多乐趣在迪斯尼乐园!

OK,希望能帮到你
li867939787
你曾经去过迪斯尼乐园吗?
我们绝大多数人也许听说过米奇唐老鸭,和许多其他著名的迪斯尼人物。也许我们甚至已经看到他们的电影。但你曾经去过迪斯尼乐园?在facy,现在有几个不同的迪斯尼乐园游乐公园遍布世界各地。

迪斯尼乐园是一个游乐园,但我们也可以把它称为主题公园。它有所有正常的景点之一,你可以找到在一个游乐园,但它也有一个themme,主题,当然是迪斯尼电影和D isney字符。举例来说,你能找到一个最游乐园的云霄飞车,但在迪斯尼乐园,过山车的主题是迪斯尼人物。这意味着你可以看到迪斯尼餐馆,在所有的过山车里。你也可以whatch D isney电影,吃在迪士尼乐园,而且买reataurants迪士尼礼物。你可以看到迪斯尼人物不停地在迪斯尼乐园巡回。

你听说过一个迪斯尼克鲁斯吗?这些是巨大的(并且有boate迪士尼主题吧。您可以乘坐小船数日,你可以睡眠和进食飞机上也有很多景点。还有一些在船上,就像其他迪斯尼乐园,你可以购物,去都停泊在同一个地方就是你dieney自己的岛屿。

它仅仅是那么多乐趣在迪斯尼乐园!
Rihanna_Xia
你有去过迪尼斯吗?
我们大多数人也许都听说过米奇唐老鸭和许多其他著名的迪尼斯人物。甚至我们也可能在电影电视上见过他们,但是你有去过迪尼斯吗?事实上,现在世界上有好几个不同的迪尼斯。

迪尼斯不仅是一个游乐园,我们也可以叫它为主题乐园。它不仅有其他游乐园里面所有吸引人的地方,也有主题乐园一样的主题,那就是迪尼斯电影和迪尼斯人物。比如说,你可以在迪尼斯找到在其他游乐园里面有的过山车,但是在迪尼斯,过山车就是其中一个迪尼斯人物。那就是说你可以在迪斯尼的过山车上找到所有的迪斯尼饭店。 你也可以在迪斯尼看电影,在迪斯尼饭店用餐,买迪斯尼礼物,甚至你可以看到迪斯尼的所有人物不停地巡回。

你有听过迪斯尼巡航?迪尼斯巡航以一个超大的游轮举办的主题航巡。你可以乘坐巡航数日,你也可以在船上休息睡觉,吃喝玩乐。 船上也有很多非常吸引人的地方,就像其他迪尼斯乐园一样。你也可以在迪尼斯购物。而所有的巡航船都会停靠在一个地方,那就是迪尼斯自己的岛屿。
迪尼斯,真让人其乐无穷!