翻译一下这篇英语短文。 5

Weoftentalkaboutourselvesasifwehavepermanentgeneticdefects(缺陷)thatcanneverbechanged.“... We often talk about ourselves as if we have permanent genetic defects ( 缺陷)that can never be changed.“I’ m impatient.”“I’ m always behind.”“I always put things off!”You’ ve svrely heard them. Mayde you’ ve used them to describe yourself .
These comments may come from stories adout us that have been repeated for years -often from as far back as childhood. These storie s may have no basis in fact. But they can set low expectations for us. As a child ,my mother said to me, “Marshall, you have no me chanical ( 操作机械的 ) skills , and you will never have any mechan ical skills for the rest of your life.” How did these expectations affect my development? I was never encouraged to work on cars or be around tools. When I was 18,I took the US Army’s Mechanical Aptitude Test. My scores were in the bottom for the entire nation!
Six years later, however,I was at California University,woring on my doctor’s degree.One of my professors,Dr.Bob Tannbaum,asked me to writer down things I did well and things I could’t do.On the positive side,I took down, “research,writing,analysis,and speaking.”On the negative side ,I wrote, “I have no mechanical skills.”
Bob asked me how I knew I had no mechanical skills.I explained my life experiences and told him about my poor performance on the Army trst.Bob then asked, “Why is it that you can solve complex mathematical problems,but you can’t solve simple mechanical problems?”
Suddenly I realized that I didn’t suffer from some sort of genetic defect.I was just living out expections that I had chosen to believe.At that point,it wasn’t just my family and friends who had been strengthening my belief that I was mechanically hopeless.And it wasn’t just the Army test,either.I was the one who kept telling myself, “You can’t do this do this!”I realized that as long as I kept saying that,it was going to remain true.On the contrary,if we don’t treat ourselves as if we have incurable genetic defects,we can do well in almost anything we choose.
wangruomengasd
我们经常谈论自己是如果我们有永久的遗传缺陷(缺陷),可以永远不会改变。”“我不耐烦了。”“我净赚总是在后面。”“我总是把事情推!”你' ve svrely听见。你的Mayde已经用他们来描述你自己。

这些评论可能来自故事已经重复事情我们多年从早在盘中的童年。这些storie s可能没有任何事实依据。但是他们可以为我们期望不高。小时候,妈妈对我说,"你没有我马歇尔,操作时(操作机械的)的技巧,而且你将永远不会有任何探讨直通式技能中度过你的余生。”是如何影响我的发展这些期望?我从未鼓励汽车或周围的工作工具。我十八岁时,我拿了美国陆军的机械能力倾向测试。我的成绩,在底部为整个国家!

6年后,然而,我在加州大学,松林在我的博士学位。我的一位教授、博士。鲍勃Tannbaum作家下来,让我的事情我做得很好,我不能做的事情。从积极的方面来看,我拿了下来,”研究、写作,分析,说。“消极方面,我写的是:“我没有机械方面的技能。

鲍伯问我怎么知道我没有机械技术。我向他解释我的人生经历,且告诉他关于我可怜的表现告诉米甸人的军兵。鲍勃又问,“为什么你能解决复杂的数学问题,但是你不能解决简单的力学问题吗?”

我突然想起,我没有患有某种形式的基因缺陷。我只是活出实践,我却选择了相信。在这一点上,它并不只是简单的我的家人和朋友已经加强我的信仰,我是机械无望。,不仅仅是陆军测试,也。是我不断地告诉自己,“你不能这么做这样做!”我意识到,只要我不停地说,它是将永远是真实的。相反,如果我们不对待自己,好像我们是无法治愈的遗传缺陷,我们可以做得很好,在几乎任何我们选择。
smile雨笙
我们经常谈论自己,如果我们有遗传性缺陷(缺陷),是永远不会改变的。”我不耐烦了。”“我总是落后。”“我总是把事情了!”你一定听过他们。也许你已经用他们来描述自己。这些言论可能来自故事对我们重复了多年的-通常可以追溯到童年时期。这些故事可能没有事实依据。但是他们可以为我们的期望值较低。作为一个孩子,我的母亲对我说,“马歇尔,你没有机械(操作机械的)技能,你将永远不会有任何机械技能,其余的你的生活”。这些期望是如何影响我的发展?我从不鼓励汽车或周围的工作工具。我18岁的时候,我参加了美国军队的机械能力倾向测试。我的成绩在底部为整个国家!六年后,然而,我是在加利福尼亚大学,研究我的博士学位。我的一个教授,dr.bob Tannbaum,让我写下我的表现很好,我不能做的事情的东西。从积极的一面,我拿了下来,”研究,写作,分析,和说话。”消极的一面,我写道,“我没有机械方面的技能。”鲍勃问我怎么知道我没有机械方面的技能。我解释了我的人生经验,告诉他我在军队TRST性能较差。鲍勃接着问,“为什么你能解决复杂的数学问题,但你不能解决简单的力学问题?“突然间,我意识到我没受到某种基因缺陷。我只是活出实践,我选择相信。在这一点上,它不只是我的家人和朋友已经加强了我的信仰,我是机械无望。但这不只是陆军测试,要么。我是一个不断地告诉自己,“你不能这样做!“我知道只要我一直说,要保持真正的。相反,如果我们不把自己如果我们无法治愈的遗传缺陷,我们可以做的很好,几乎在任何我们选择。
donaldwjz
我们经常谈论自己就好像我们身上的有些遗传缺陷永远不可改变一样。”譬如“我不耐烦了。”“我总是落后。”“我总是今日复明日!”等等,对此,你肯定是耳熟能详,或许你都用它来描述过自己。