翻译“这些年来我一直努力学习英语”

暮紫浅浅
这些年来我一直努力学习英语
All these years I've been studying English hard.

一直在做,要注意时态,用have been doing

All these years 这些年
例句:
But I never expected to see you in my shop after all these years.
这么多年过去了,我从没想到过会在我的商店里碰上你。
Finally, after all these years, my heart joined my head in ungderstanding.
终于,过了这许多年以后,我的头脑和内心都明白了。
Finally, after all these years, my heart joined my head in understanding.
这么多年后,我的心和我的脑都终于明白了。
RenDy0115

你好

这些年来我一直努力学习英语

I have been trying my best to learn English these years.

保证准确率~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

祝你学习进步,更上一层楼!

不明白请及时追问,满意敬请采纳,O(∩_∩)O谢谢~~

emilyd311
All these years I've been studying English hard.
wilsonxwen
Over the years, I have been trying to learn English.
有舍才会有得z
I have been learning English hardly these years.