翻译!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.Bricksareveryheavy2.Bricksareheavierthanstrawandsticks.Brickhousesareharderthanstra... 1.Bricks are very heavy
2.Bricks are heavier than straw and sticks. Brick houses are harder than straw houses and stick houses.
3.The man gave paul the bricks. paul built his house of bricks. Ahungry wolf came out of the woods. He went to the first house. lt was made of straw
4.Little pig, Little pig. Let me in!
5.No way! NO way! Not by the hair on my chin.
6.Then l will blow your house down.
7.The wolf blew the straw house down. Pete ran to Pat's house. The wolf went to the second house. lt was made of sricks.
rongyili520
1、砖头很重
2、砖头比稻草和木棍重,用砖头建成的房子比稻草和木棍建的房子结实
3、那个人给保罗砖头,保罗用砖头建房子,一个饿狼从丛林里出来,他走进了第一个房子,那房子是用稻草建的
4、小猪,小猪。让我进来
5、没门,没门,不让下巴上长毛的进
6、不然我将把你的房子吹倒
7、狼把稻草房吹倒,彼得跑到帕得的房子里,狼跑到第二间房子,房子是由砖头建的
双赢兼赢
砖很沉
砖比稻草和木棍沉 砖房比稻草房和木房结实
那个人把砖给了保罗 保罗建了一所砖房 一只饥饿的狼从森林里出来 他来到第一所房子那 这所房子是用稻草搭建的
小猪小猪 让我进去
没门没门 别想进来
那么我就推倒你的房子
狼把放到草房推倒了 佩特跑向帕特的房子 狼来到第二所房子那 那是用木棍搭建的
临风待远行2