翻译一篇英语短文!急!

NancyandPeterlikesports.Inthesummertheyswimandinthewintertheyski.Theyareplanningaskit... Nancy and Peter like sports. In the summer they swim and in the winter they ski. They are planning a ski trip for this weekend,but they don't know about the weather. It's 7:30 now,and they are listening to the weather report on the radio. The weatherman is giving the weather report for the weekend.
“Friday is going to be cold and coudy,but it's not going to snow. The temperature is going to be three. It's going to snow on Saturday morning.
It's going to be cold and sunny on Saturday afternoon and on Sunday.”
Now Nancy and Peter are excited. The weather is going to be nice for a
ski trip. They are going to have a wonderful weekend in the mountains.

好的一定给分啊!
犀利的六个字
Nancy和Peter都喜欢运动。夏天他们就游泳,冬天他们就滑雪。他们正计划这个周末去滑雪,但是又不知道天气怎么样。现在是7点半了,他们正在用收音机听天气预报,预报员正在给周末天气做预报。
“星期五多云,有点冷,但是不会下雪。气温3度。星期六早上会下雪。星期六下午和星期天是晴天,但是很冷。”
现在Nancy和Peter很兴奋。这个天气很适合滑雪旅游,他们会在大山里有一个愉快的周末的。

纯手工,但是别给你老师看,你老师翻译不了这么好的
帐号已注销
南茜和彼得喜欢运动。在这个夏天他们游泳,在冬天他们滑雪。他们正在策划一个滑雪旅行为这个周末,但是他们不知道天气。现在它是七点半,他们正在听收音机里的天气预报。天气预报是给予天气预报度周末。
“周五将是寒冷和多云,但这不是要下雪了。气温将是三。要下雪了星期六的早晨。
明天天冷、阳光明媚的星期六下午和星期天的比赛。
现在南茜和彼得都很兴奋。天气会好
滑雪旅行。他们将度过一个美妙的周末在山上。
水晶桃花公主
Nancy和Peter都喜欢运动。夏天他们就游泳,冬天他们就滑雪。他们正计划这个周末去滑雪,但是又不知道天气怎么样。现在是7点半了,他们正在用收音机听天气预报,预报员正在给周末天气做预报。
“星期五多云,有点冷,但是不会下雪。气温3度。星期六早上会下雪。星期六下午和星期天是晴天,但是很冷。”
现在Nancy和Peter很兴奋。这个天气很适合滑雪旅游,他们会在大山里有一个愉快的周末的。
幼稚ゝ率真
不会