译成英文,急求!!!!!!!!!!!!!!1

西方大学里的亚裔学生在美国这个人人机会均等的国度,亚洲人似乎比大多数其他民族更有可能获得成功,尤其在教育领域。美国的学校和大学里优等生都是亚洲人的脸孔,这种现象已经越来越... 西方大学里的亚裔学生

在美国这个人人机会均等的国度,亚洲人似乎比大多数其他民族更有可能获得成功,尤其在教育领域。美国的学校和大学里优等生都是亚洲人的脸孔,这种现象已经越来越常见了。美国大学入学考试之一的SAT考试中,亚裔学生的平均分是1091,而白人学生平均分为1068,美籍西班牙学生922,黑人学生864。
然而,仅仅拥有亚洲人的身份并不足以保证取得如此高分。比如说,菲律宾裔美国人通常并不是学习成绩最好的,虽然他们自身很努力。通常位于班级前列的亚洲人大多数来自深受儒家思想影响的国家,比如中国、韩国、日本和越南。
那么为什么这些亚洲人常常能跻身于学术界的顶端呢?因为他们勤劳的移民背景吗?这似乎是答案所在,但许多优等生不再是来自移民家庭,而是来自于在美国生活了三代或四代的亚洲家庭。科学家的另一种理论将儒家文化的亚洲人的高智商归功于他们的文化传统,因为他们从事脑力劳动的时间比单纯体力劳动的历史更悠久。这种理论虽然有趣,但还没有事实支持,因为这些亚洲人的学业在世界上其他国家并不总是很成功。
大多数人总结认为,亚洲人学业上的成功在很大程度上是由于受到儒家思想的影响,比如说对父母的孝顺,对教育的尊重以及辛勤劳动。这些儒家思想和西方高等教育体制一道为年轻的亚洲学生创造了完美的获取成功的环境。
百度网友8dae1b3
In America, where everyone equal opportunity kingdom, Asian people seem to have more than most other nations may succeed, especially in the education field. American schools and universities were Asian top face, this kind of phenomenon has more common. One of the American university entrance exam sats, Asian students scored an average of ninety-one, and white students are divided into 1068, average Hispanic students 922, black student 864.
However, simply have Asian identity is not enough to guarantee gained so high marks. For example, the Philippines African-American grades are not usually the best, even though they own very hard. Usually located at the top of the class from mostly Asian people by Confucianism influence countries, such as China, South Korea, Japan and more ?