谁能帮忙翻译下这段英文

Inonlyafewshortyears,InternetShopping,or"e-commerce",hasgrownrapidly.Todayit'spossibl... In only a few short years,Internet Shopping,or"e-commerce",has grown rapidly.Today it's possible to book almost anything online.Book,cds,cars,hotle rooms,airline tickets,clothing,you name it.Ten years ago,few people could have predicted how popular Internet Shopping would become.
Amazon.com is probably the world's most popullar Internet retailer.The Seattle-based company beganselling books online in 1996,and today it also sells CDs,videos,DVDs and gifts.They were also one of the first to make use of unique Internt capabilities.Do you have a favorite author?One cllick of the mouse brings up a listof every book he/she has ever written,and all are available right there at thewebsite.They'll even send you an email whenever he or she publishes a new book.Not sure if you'll like the CD?you can usually play a sample right through your computer to help you decide Best of all,amazon.com has up to ten times as many books as usual bookshops. Payment is made by credit card,then the goods are mailed to your home.Amazon.com has been so successful that the value of it's has increasrd over 100 times in the past few years.
请高手帮忙把上面英文翻译成中文。。。谢谢了!
hanXuman
最近几年,网络购物,或称为“电子商业”,发展迅猛。今天你几乎在网络上订购任何东西。书籍、CD唱片、汽车、旅馆房间、机票、服装,你要什么有什么。十年前,没人能够预言到今天网络购物的风靡程度。Amazon.com很可能是世界上最受欢迎的网络零售商。这家总部设在西雅图的公司在1996年开始在网络上销售图书,今天业务扩展到CD、录像带、DVD和礼品。他们也是最新利用神奇互联网容量公司之一。你有钟情的作家吗?轻轻一点鼠标,可以带来他或者她所著的所有书籍列表,这些都可以在这家网站购买到。网站甚至还会在作者出新书时给你寄来一封电子邮件。我不清楚你是否喜欢CD?你通常可以在自己电脑上播放一首歌试听以便决定是否购买。最棒的是,Amazon.com有超过普通书店十倍的藏书量。用信用卡付款,货物就会被邮寄到你家。Amazon.com如此成功,以至于他的资产在过去几年内增长了超过100倍。

自己翻译,手打的。给个辛苦分吧
汤静静1989
在只有几个短短几年,互联网购物,或"电子商务",增长迅速。今天很可能几乎任何在线预订。书籍、 cd、 汽车、 宾馆客房、 机票、 服装、 您命名它。十年前,很少有人能够预测如何受欢迎的互联网购物会成为。
可能世界上的大多数 popullar 网上零售商亚马逊网站。西雅图的公司 beganselling 联机丛书在 1996 年与今天还卖 Cd、 视频、 Dvd 和礼物。他们还利用独特的互联网的第一个功能。最喜爱的作家吗?造就以他/她曾经写过,每一本书的一个 cllick 的鼠标,都有权在打。他们甚至会派你一封电子邮件时,他或她出版了一本新书。不知道你会喜欢的 CD 吗? 通常可以通过您的计算机,可以帮助您确定最佳的 all,amazon.com 带来高达十倍的书像往常一样书店右播放示例。付款的信用卡,然后货物会被发送到您的主页。亚马逊一直如此成功它的价值有 increasrd 100 多次在过去的几年中
百度网友aa5b931
只有在短短几年间,网上购物,或“电子商务”,发展迅速。今天,它的可能的书几乎任何在线。书、cd、汽车、酒店客房、飞机票,服装,你的名字。十年前,很少人可以预料将会成为受欢迎的程度网上购物。
  亚马逊网站可能是世界上最popullar网络零售商。总部设在西雅图的这家公司beganselling书籍在线1996年,今天它也卖cd、视频、dvd和礼物。他们也最早的一种利用uniq