麻烦谁帮我翻译一下文章把,急用!!!

LABTESTINGREQUIREMENTSItisarequirementofRCthatallfabricssuppliedshouldbesubje... LAB TESTING REQUIREMENTS

It is a requirement of RC that all fabrics supplied should be subject to lab testing as deemed appropriate for the product against it end use. All bulk fabrics and trims must be tested. Manufacturer must provide Performance standard tests reports with conclusion, it is better practice to provide these test reports as soon as SMS fabric is submitted for approval, fabrics that fail standards should not be presented to RC.

All fabrics are to be tested for content, dimensional stability, colour fastness to washing, rubbing (wet and dry) and light. Other tests on materials used will be specified by Rip Curl. refer to quality standards and allowances next pages.

Tests for swimwear: fabrics, prints and transfers if any are to be tested to chlorinated and salt water.

All lab tests to be performed according to international standards (ISO), please refer to next page for detailed tests and allowances

Fabric swatches tested must be representative of bulk production; made-up products must include all trims, zips, buttons, embroideries, prints and appliqués.

We require all fabrics to be free from harmful substances, following the Oeko-Tex standards
G静水流深
实验室测试要求这是一个钢筋混凝土要求提供应受的实验室测试所有织物在认为对IT产品的最终使用适当的。
所有散装面料和辅料必须经过测试。制造商必须提供结论报告的标准性能测试,更好的做法是提供这些测试报告,尽快短信织物报批,布料失败的标准不应提交到RC。 
所有面料要的内容,尺寸稳定性,耐洗涤色牢度,耐摩擦(湿,干)和光测试。其他测试所使用的材料将被指定由RIP卷曲。指质量标准和津贴下一页。 
试验的泳装:面料,版画和转让,如果有任何要进行测试,以氯化盐和水。 
所有的实验测试过程中的按照国际标准(ISO),请参阅详细的测试和布样进行测试必须是批量生产代表津贴下一页;虚构的产品必须包括所有辅料,拉链,钮扣,刺绣,版画和贴花。 
我们要求所有面料应无有害物质后,对Oeko - Tex标准
语言桥
瓜897911773
Too long...
追问
LONG YOUr  head
追答
说真的,兄弟,你要这干嘛?
weixiangyinyue
实验室的测试要求
这是一个要求所有织物对钢筋混凝土供应都应该遵守实验室测试认为适当的产品对的:在它结束的时候使用。所有的散装面料和辅料必须被测试。制造商必须提供绩效标准测试报告与结论,最好是实践提供这些测试报告当短信织物面料报请批准,失败的标准不应该被递交给钢筋混凝土。

一切织物是测试为内容、尺寸稳定性、色彩耐洗色牢度、摩擦(干湿)和光明。其它的测试将在材料Curl.规定撷取质量标准和津贴指的是下一个页面。

泳装面料测试:如果任何、打印和转移是测试来氯化和盐水。

要执行所有的实验室测试,根据国际标准(ISO),请参阅下一页详细的测试和津贴。

测试织物的代表样本必须成批生产,虚构的产品必须包括所有的辅料,拉链,按钮、刺绣、打印和appliques。
我们要求所有布无有害的物质,Oeko-Tex后的标准

参考资料: 有道翻译