帮忙翻译这首英文歌曲!

LindseyKane—You'llbewholetotheoneinthecornerigotsomethingtosayyouhaveneverbeenalonekn... Lindsey Kane—You'll be whole
to the one in the corner i got something to say
you have never been alone know not even a day
and i know that you feel a hope is gone away
lost and fogot it and things take it away~~
but you wanna always be this way
so you away came to a new day
you'll be whole~~ at last

say goodbye to looking it
endnessless and hopenesless
everything is stands that i came to destiny
fulfill it and grace
to the one in the valley who can feel me now
to the one in the valley can you hear me now?
cause you wanna always be this way

so you away came to a new day
you'll be whole~~ at last

morning comes some vale thought to say
can you here the laughing that i lotic
hold~~~ on
you'll be whole~~
hold~~~ on

you'll be whole~~
you'll be whole~~at last
我想在网上找的,没办法,只好纯手工了,翻译的不好,见谅:

对于不特别的你我有些话说
你从来不孤独,我知道甚至没有一天
而且我知道你感觉希望正离你而去
放下并忘了它,包袱,甩了它
但你想不妨能够常常是这样
所以你无所作为来迎接新的一天
你会重新焕发,最后

向在意它说再见
无尽和无望
所有事物都迎面而立,当我来到人世
充实它并增光添彩
对于心灰如谷的你现在能感觉到我吗?
对于心灰如谷的你现在能听到我吗?
让你想不妨能够常常这样

所以你无所作为来迎接新的一天
你会重新焕发,最后

清晨来了,有些心里话要对你说
你能听到人生激流的欢笑吗
加油
你会重新焕发
加油

你会重新焕发
你会重新焕发,最后

因为是歌曲,而且网上又没Lindsey Kane这人的背景简介啥的,
所以通篇翻译下来,我感觉是这样的,
“仁者见仁,智者见智”,楼主你懂的
战常厹6566
你上翻译网站翻一翻呗,结合自己的理解,再想想嘛。
玛丽亚Carrie
你会完整
在角落里的我有话要说
你也从来没有孤独过不知道甚至一天
我知道你觉得希望是离开了
失去的东西,都不会忘记和你一起度过,拿走它~
但你想一直是这个样子的
所以你离开来到新的一天
你会完整~ ~最后一次
说再见的查找
endnessless和hopenesless
一切都是这样的,我来到的命运
履行与优雅
在山谷的人谁能感受到我了
在山谷的人你能听见我吗?
因为你想一直是这个样子的
你会完整~ ~最后一次
早晨来临时一些露水想了想说
你能在这里,我开心地笑
从此拥有
你会完整
从此拥有
你会完整~ ~
你会完整~ ~最后一次