求翻译,英译中

1.Theyaretocleanthehenhousebeforethenewchicksarrive.2.Thereis,astheoldsayinggoes,nore... 1.They are to clean the hen house before the new chicks arrive.
2.There is, as the old saying goes, no rest for the wicked on a place like this---and not much for the virtuous either.
3.I am not making anywhere near as much money as I did when I was employed full time, but now we don not need as much either.
4.While black conductores were often motivated by their own painful experiences, whites were commonly driven by religious convictions.
5.A recent public-service advertisement by a large insurance company featured not charts showing how much at risk we are,k but a picture of a child’s bicycle with the now-usual padlock attached to it.
6.Quite the same as for folk ashore, this morning saw us busily preparing a traditional dinner featuring roast turkey.
7.I realized, swallowing hard, that about half of them had since died---so they were forever beyond any possible expression of gratitude from me.
8.I must call Behrman up to be my model for the old miner.
9.She was foolish enough to want to die because leaves drop off from a vine.
爱笑的润森
1. 他们必须在新的小鸡到达之前清理鸡舍。
2. 在这个地方,正如谚语所说,恶人没有休息的时间(他们会很忙),而且善人也是。(具体的理解要看上下文)
3. 现在我赚的钱远远不如之前做全职工作的那个时候多,但是现在我们也不像以前那样需要那么多钱。
4. 黑人成员参加的原因多数是出于他们自身的悲惨遭遇,而白人加入则主要是出于宗教信仰(中的平等教义等)。(这讲的是NAACP么?)
5. 一家大型保险公司最近的一个公益广告上出现的并不是列举出日常生活中风险的表格,而是一张带着常见的挂锁的儿童自行车。
6. 正如岸上的那些人们一样,今天早上我们忙于准备一道以烤火鸡为主菜的传统晚餐。(囧什么叫做岸上的人们?这些人是住在海里,或者正常一点,住在岛上?)
7.我突然意识到,艰难地吞咽着(出于哽咽或者紧张),他们中一半的人已经去世了——所以他们再也无法接受我的感激之情了。
8.我必须给 Behrman 打给电话,让他做“年老矿工”(这个形象)的模特。
9.她傻到因为叶子从藤上落下而想要死。 (这不是O Henry的那篇《最后一片叶子》嘛!想当年看得本人心酸酸的...)
曼の陀罗
在新的小鸡到达之前,他们是清洗鸡舍。
2.There是,因为老说法是,邪恶的没有休息在象这样的一个地方---并且并非贞洁的或者。
3.I上午不做任何地方在同样多金钱附近,象我,当我全时被雇用了,但是我们现在穿上一样不是的需要或者。黑conductores由他们自己的痛苦经验,白色经常刺激宗教信念共同地驾驶的4.While。由一家大保险公司的5.A最近公共业务广告以不是图显示多少我们是危险的, k,但是图片为特色与现在通常挂锁的一辆child’s自行车附有它。
6.Quite同一样岸上伙计的,今晨看见我们繁忙地准备以烘烤火鸡为特色的一顿传统晚餐。体会的7.I,艰苦吞下,那大约半他们从那以后死了---如此他们永远是在谢意之外所有可能的表示从我的。
8.I必须打电话Behrman是我的老矿工的模型。因为叶子从藤,滴下9.She是足够愚蠢的想要死。

参考资料: 英语免费翻译

monsterkill110
他们打算在新的鸡来之前打扫母鸡圈。