麻烦给翻译一下。

Letustakeaserious,reasonablelookatwhattheresultsbeifsuchaproposalwereaccepted.Familie... Let us take a serious, reasonable look at what the results be if such a proposal were accepted. Families might use the time for a real family hour. Without the distraction of TV, they might sit around together after dinner and actually talk to one another. It is well known that many of our problems -- everything, in fact, from the generation gap to the high divorce rate to some forms of mental illness -- are caused at least in part by failure to communicate. We do not tell each other what is disturbing us. The result is emotional difficulty of one kind or another. By using the quiet family hour to discuss our problems, we might get to know each other better, and to like each other better. 展开
刘方薇薇
让我们认真而通情达理地看什么样的结果是如果这一建议被采纳,千家万户许会利用这段时间真正地团聚一番。没有电视机的干扰,他们晚饭后也许会围坐在一起,确实会彼此交谈起来。众所周知,我们的许多问题——一切,事实上是所有问题,从代沟高离婚率到某些形式的精神疾病——都是造成至少部分地是由于没能交流。我们没有告诉别人是什么困扰了我们。它导致的结果是这样或那样的情感问题。通过利用小时的安静的家庭讨论我们的问题,我们可以更好地了解彼此,进而更好地互相喜欢。
匿名用户
让我们认真而通情达理地看什么样的结果是如果这一建议被采纳。千家万户许会利用这段时间真正地团聚一番。没有电视机的干扰,他们晚饭后也许会围坐在一起,当真交谈起来彼此。众所周知,我们的许多问题——一切,事实上是所有问题,从代沟高离婚率到某些形式的精神疾病——都是造成至少部分地是由于没能交流。我们不要说出心头的烦恼,我们。其结果是这样或那样的情感问题。利用小时的安静的家庭讨论我们的问题,我们可以更好地了解彼此,彼此喜欢的更好。