急求英文翻译!!~~谢谢了!~

请帮我翻译下一下这一段话(很重要的话),一句话一行可以么?O(∩_∩)O谢谢了!!~~我没有别的心愿,只愿你开心一生,不要伤心,只愿你能读懂我的心,不要再一直伤害我。曾经... 请帮我翻译下一下这一段话(很重要的话),一句话一行可以么?O(∩_∩)O谢谢了!!~~

我没有别的心愿,只愿你开心一生,不要伤心,只愿你能读懂我的心,不要再一直伤害我。
曾经发下的血誓,不是空话,这将是我人生中发下的最重的誓言,永远信奉着。
我不愿意离开你,不愿意放下你,因为我爱你,无论何时何地,哪怕你一次又一次的伤害。
我傻也好,我笨也好,我会追随你一生一世,除非你选择将我抛弃。
无论你怎么说我,我都会用全部的精力做好你所希望的,即使活的没有自我,没有思想。我心甘情愿。
我选择为你付出,为你承受,直到……生命的尽头……
帐号已注销
我没有别的心愿,只愿你开心一生,不要伤心,只愿你能读懂我的心,不要再一直伤害我。
I have no other wish, only wish you happy life, do not be sad, only wish you could read my heart, not to have hurt me.
曾经发下的血誓,不是空话,这将是我人生中发下的最重的誓言,永远信奉着。
The blood was sent under oath, not empty words, this will be made in my life under the heaviest of the oath, never believed in the.
我不愿意离开你,不愿意放下你,因为我爱你,无论何时何地,哪怕你一次又一次的伤害。
I do not want to leave you, you do not want to put down, because I love you, no matter when and where, even if you hurt again and again.
我傻也好,我笨也好,我会追随你一生一世,除非你选择将我抛弃。
I am silly, but for me stupid, but for me will follow you for life, unless you choose to abandon me.
无论你怎么说我,我都会用全部的精力做好你所希望的,即使活的没有自我,没有思想。我心甘情愿。
No matter how you say that I am, I will use all the energy to do what you want, even if living without self, without thinking. I am willing.
我选择为你付出,为你承受,直到……生命的尽头……
I choose to pay for you, for you to bear until the end of life ... ... ... ...
路说北之h
TO be youself no matter what i will be
I will do what i have said
I'm so love you that i won't leave you ,no matter what you do to hurt my heart
Maybe i'm foolish,but i will arround you forever unless you give up
I will do heart and soul,just for you
I will do it until the end of life