急求:英语高手帮我翻译一段话、

诚信是一种美德,更是一种财富。诚信是我们取信于人的根本,也是我们做人的基本原则。它渗透到生活的方方面面,影响着人的一生,诚信是一种美德、一种财富。我们需要诚信,我们呼唤诚... 诚信是一种美德,更是一种财富。诚信是我们取信于人的根本,也是我们做人的基本原则。它渗透到生活的方方面面,影响着人的一生,诚信是一种美德、一种财富。 我们需要诚信,我们呼唤诚信。当我们都养成了诚信的美德,那我们的未来就会是美好的未来。 展开
抄珉瑶BH
诚信是一种美德,更是一种财富。诚信是我们取信于人的根本,也是我们做人的基本原则
Integrity is virtue, a fortune as well. Integrity is foundation that win the trust of the people, also a fundamental principle that we should obey as a person.

它渗透到生活的方方面面,影响着人的一生,诚信是一种美德、一种财富。
It permeates into all the life and affects people in the lifetime,Integrity is virtue and a fortune.

我们需要诚信,我们呼唤诚信。当我们都养成了诚信的美德,那我们的未来就会是美好的未来。
We need Integrity and call for it. when the virtue of the integrity was cultivated, our future will be great.

诚信:Integrity,也可用honesty