求翻译: 50

RECEIVINGCOMPANYagreesthatGrandewillsufferirreparableharmifRECEIVINGCOMPANYfailstocom... RECEIVING COMPANY agrees that Grande will suffer irreparable harm if RECEIVING COMPANY
fails to comply with its obligation set forth herein, and further agrees that monetary damages
will be inadequate to compensate Grande for any such breach. Accordingly, RECEIVING
COMPANY agrees that Grande will, in addition to any other remedies and rights at law or equity,
be entitled to the issuance of injunction relief to enforce the provision hereof.

RECEIVING COMPANY agrees that if it fails to comply with its obligation, as set forth herein,
Grande shall entitled to an accounting and repayment of all profits, compensation, commissions,
remunerations or benefits which the RECEIVING COMPANY directly or indirectly has realized
and/or may realize as a result of, growing out of, or in connection with any such violation. Such
remedy shall be in addition to and not in limitation of any injunctive relief or other remedies to
which Grande may be entitled, at law or in equity, under this Agreement.
软件翻译的请勿回答。谢谢!
kaziyuki
公司同意接受不可挽回的伤害将会受到格兰接收公司未能履行其义务的规定
不符合本合同所规定的义务,并进一步同意,金钱损失
将不足以补偿任何这样葛兰德的突破口。因此,接收
公司同意将格兰除任何其他补救措施和权利的法律和公平,
有权发行禁令救济的规定执行。

收到公司同意,如果它不符合其义务时,本合同所规定的,
格兰会计应当有权和偿还所有的利润、补偿,佣金,
报酬或接收公司的利益直接或间接实现
可以实现和/或由于,生长出来的,或与本合同有关的任何侵犯。这样的
补偿是除了而不是在任何的禁令救济限额或其他补偿
伟大的可能有权在法律或资产,在此协议。

(以上是大概意思吧,我在有道词典上翻译的,你也可以去上面一个词一个词的翻译,试试看吧,祝你成功)
星梦蓝幽
公司同意接受不可挽回的伤害将会受到格兰接收公司未能履行其义务的规定
不符合本合同所规定的义务,并进一步同意,金钱损失
将不足以补偿任何这样葛兰德的突破口。因此,接收
公司同意将格兰除任何其他补救措施和权利的法律和公平,
有权发行禁令救济的规定执行。

收到公司同意,如果它不符合其义务时,本合同所规定的,
格兰会计应当有权和偿还所有的利润、补偿,佣金,
报酬或接收公司的利益直接或间接实现
可以实现和/或由于,生长出来的,或与本合同有关的任何侵犯。这样的
补偿是除了而不是在任何的禁令救济限额或其他补偿
伟大的可能有权在法律或资产,在此协议。
①触旣潑
公司同意接受不可挽回的伤害将会受到德接受公司
不符合本合同所规定的义务,并进一步同意,金钱损失
将不足以补偿任何这样葛兰德的突破口。因此,接收
公司同意将格兰除任何其他补救措施和权利的法律和公平,
有权发行禁令救济的规定执行。

收到公司同意,如果它不符合其义务时,本合同所规定的,
格兰会计应当有权和偿还所有的利润、补偿,佣金,
报酬或接收公司的利益直接或间接实现
可以实现和/或由于,生长出来的,或与本合同有关的任何侵犯。这样的
补偿是除了而不是在任何的禁令救济限额或其他补偿
伟大的可能有权在法律或资产,在此协议。
小天使A梦之家
公司同意接受不可挽回的伤害将会受到德接受公司
不符合本合同所规定的义务,并进一步同意,金钱损失
将不足以补偿任何这样葛兰德的突破口。因此,接收
公司同意将格兰除任何其他补救措施和权利的法律和公平,
有权发行禁令救济的规定执行。

收到公司同意,如果它不符合其义务时,本合同所规定的,
格兰会计应当有权和偿还所有的利润、补偿,佣金,
报酬或接收公司的利益直接或间接实现
可以实现和/或由于,生长出来的,或与本合同有关的任何侵犯。这样的
补偿是除了而不是在任何的禁令救济限额或其他补偿
伟大的可能有权在法律或资产,在此协议好吗
Jy_hong 行吗