请给我翻译一篇英语短文 谢谢

DifferentpeoplehavedifferentideasabouttheteleshoppingSomepeopleliketeleshoppingbecaus... Different people have different ideas about the teleshopping Some people like teleshopping because it allows them to do their shopping without leaving home. But at the same. time,some other people do not like this new way of shopping . They usually worry about the quality of the things.Good quality is important to them, and they cannot be sure about the quality of the things on TV. 展开
Spiiker_Summer
不同的人对电视购物有不同的看法。一些人喜欢电视购物,是因为电视购物能让他们足不出户也能买到东西。但是同时,也有一些人不太喜欢这种新的购物方式。他们经常会担心买到的这些东西的质量问题。对他们而言,产品的质量好才是最重要的,但是他们对电视购物上的产品的质量好与坏不太肯定。
Director13
关于电视购物不同人有不同看法。有些人喜欢电视购物是因为他们可以购物而不出门。然而同时有些人不喜欢这种购物方式。他们总是对商品质量有些担忧。好的质量对他们很重要,而他们对电视上的商品质量缺乏自信。
但愿早起的鸟儿得虫吃。
lxlin23
对电视购物不同的人有不同的看法。一些人喜欢电视购物是因为他们可以足不出户就能买到他们想要的东西。当然,也有人不赞成这样的新型购物方式。他们总是担心商品质量的好坏。对他们来说质量好才是最重要的,而电视购物让他们难以确定商品的质量。