一道英语选择题。

Thestrangeryousaw___withabigtravelling-bagstayedinRoom104yesterday.A.tocomeinB.comein... The stranger you saw___with a big travelling-bag stayed in Room 104 yesterday.

A.to come in B.come in c.has come in D.who came in

B、C我都觉得可以,不知道哪个是对的?为什么?详细解释一下。谢谢!
打错了,是不知道,B、D哪个可以

我排除了A、C
Katherinezyx
The stranger you saw___with a big travelling-bag stayed in Room 104 yesterday.
选B.come in (应该用COME 的过去式 came in)

The stranger (who) you saw___with a big travelling-bag stayed in Room 104 yesterday.
yesterday 判断此题应使用一般过去时
(who) you saw 定语从句, 修饰The stranger
The stranger 为主语,
came in 为谓语
归艳卉6b
B 因为整个句子用的是过去时,不用现在完成时
砰123
选D。考察点是定语从句 ,先行词是stranger,是人,所以用who 。
、望采纳
静出怡颖
D
278020240dengd
B 正确 你昨天看到的那个人那着个大的旅行袋进来了,然后呆在104号房
yesterday stayed
过去的时间,直接用过去式就可以了,不用想的那么复杂