在线急求翻译!!! 5

Inouropinion,exceptforanyadjustmentsthatmighthavebeenfoundtobenecessaryhadwebeenablet... In our opinion, except for any adjustments that might have been found to be necessary had we been able to obtain sufficient evidence concerning the non-compliance with Hong Kong Accounting Standards 28 as described in the basis for qualified opinion paragraph, the financial statements give a true and fair view of the state of affairs of the company as at 31st December 2010 and of its result and cash flows for the year then ended in accordance with Hong Kong Financial Reporting Standards and have been properly prepared in accordance with the Hong Kong Companies Ordinance. 展开
sorry王子是我
在我们看来,除了任何的调整可能被发现是必要的,我们已经能够获得足够的证据对会计准则不符合香港28所描述的保留意见的基础段落、财务报表的公正真实状态的公司在2010年12月31st及其结果,现金流了一年,那么按照香港财务报告准则,已经准备好根据香港公司条例。
追问
哥你都不通顺啊 这是审计报告的意见啊 能不这样玩么。。。ORZ
坟前蒲公英
我们认为,除了任何调整,可能被认为是必要的,如果我们能够获得足够的证据有关的不遵守香港会计准则28中所描述的依据保留意见段,财务报表真实和公允的财务状况的公司在十二月第三十一2010,其结果和现金流量,今年已根据香港财务报告准则,编制符合香港公司条例。
appledai1996
在我们看来,除了可能已经发现有必要的任何调整,我们能够获得足够的证据,关于不遵守与香港会计标准中的保留意见段的基础上所述28,财务报表给按照香港财务报告准则真实而公平地对公司事务的状态,截至2010年12月31日和今年的业绩和现金流量,然后结束,并已按照香港公司条例。