求英文合同中关于保证条款的翻译,求翻译

(1)SUPPLIERwillpromptlyrepair,replaceandacceptthereturnofsuchdefectiveand/ornonconfor... (1) SUPPLIER will promptly repair, replace and accept the return of such defective and/or nonconforming PRODUCTS within a turnaround time as specified by DELTA, or at DELTA’s discretion, credit DELTA for any such returned, non-conforming PRODUCTS.

(2)This notification shall include clarification of technical alternatives to such components as well as PRODUCT availability. SUPPLIER also agrees to supply DELTA the original components continuously before getting approval of such change.
hifigo
1)供应商将及时修理,更换,并接受此类有缺陷的和/或不合格产品内的周转时间由Delta指定的回报,或在台达的自由裁量权,任何此类信贷三角洲返回,不合格产品。 (2)本通知应包括澄清等组件,以及产品供应的技术替代。供应商也同意这种变化之前获得批准供应三角洲连续原构件。
love琲琲
1.供应商将迅速修复、替代、接受这种缺陷的回归和/或不合格产品周转时间内所指定的三角洲,或在三角洲的判断、信用三角洲任何这样的回来,不合格品。
2.本通知书包括澄清这些元件的技术方案,以及产品的可用性。供应商也同意提供给三角洲原组件得到批准之前的不断变化。