求英文翻译啊、哪位高人帮帮我

OnedayBillwenttoeatatarestaurantinLondon.Suddenlyayoungwomansatdownbesidehim.Billcoul... One day Bill went to eat at a restaurant in London . Suddenly a young woman sat down beside him . Bill couldn’t think what she wanted . She did not look very happy . Bill asked her what was wrong . “The problem is ---“ she began . But then she stopped . It seemed she did not find it easy to tell Bill about it .
“My husband and I wanted to meet here for lunch at 12 ,” she said at last , “but he hasn’t come .” “Well , don’t you know where he is ? Can you call him up ?” “No , I can’t ,” said the woman . “And I’ve had lunch now and I can’t pay the bill . Because I haven’t got any money with me .”
“Never mind , I’ll pay the bill for you . You can pay me back later ,” Bill said .
“If you give me your address , I’ll send you the money as soon as I get home .” “With these words , she left the restaurant .
A few weeks later , when Bill was having lunch at another restaurant , he suddenly heard a familiar (熟悉的) voice . “Excuse me , may I sit here for a moment ?”
Bill turned round . It was the same young woman again . This time she was talking to a man with grey hair at a table not far from the gate . Bill smiled at the woman and got up form his chair and walked across the room .
BberYQY
这是阅读题吧 你不可能一点都看不懂啊 打出来要好一会儿的 为什么不自己去翻翻看呢?

One day Bill went to eat at a restaurant in London .
有一天,比尔去伦敦的一家饭店吃饭。

Suddenly a young woman sat down beside him .
突然有一个年轻的女士坐到了他的旁边。

Bill couldn’t think what she wanted . She did not look very happy .
比尔不知道她想做什么。她看起来有点不高兴。

Bill asked her what was wrong .
比尔于是问她发生了什么事。

“The problem is ---“ she began .
她开始说了:“事情是这样的……”

But then she stopped . It seemed she did not find it easy to tell Bill about it .
但是马上她就停止了。看起来她发现这件事很难对比尔启齿。

“My husband and I wanted to meet here for lunch at 12 ,” she said at last , “but he hasn’t come .”
“我的丈夫本来和我约好了12点在这里吃午饭的,”她最后说道,“但是他到现在还没来。”

“Well , don’t you know where he is ? Can you call him up ?”
“好吧,那你知不知道他现在在哪里?你能打电话给他吗?”

“No , I can’t ,” said the woman . “And I’ve had lunch now and I can’t pay the bill . Because I haven’t got any money with me .”
“不行,”女士说道。“而且我已经吃完午饭了但是没办法付钱。因为我根本就没有带钱。”

“Never mind , I’ll pay the bill for you . You can pay me back later ,” Bill said .
“没有关系,我可以帮你付掉。你之后还给我就可以了,”比尔说。

“If you give me your address , I’ll send you the money as soon as I get home .” “With these words , she left the restaurant .
“如果你把住址告诉我,我一回到家就会把钱送来给你。”说完这些,女士就离开了饭店。

A few weeks later , when Bill was having lunch at another restaurant , he suddenly heard a familiar (熟悉的) voice .
几个星期后,当比尔在另一家饭店吃饭的时候,他忽然听到了一个熟悉的声音。

“Excuse me , may I sit here for a moment ?”
“抱歉,我可以在你旁边坐一会儿吗?”

Bill turned round . It was the same young woman again .
比尔转过身。是上次的那个女士。

This time she was talking to a man with grey hair at a table not far from the gate .
这次她在和一个坐在离门不远的灰白头发的人说话。

Bill smiled at the woman and got up form his chair and walked across the room .
比尔对着那个女士笑了笑然后起身穿过了饭店。

还有问题吗?
朴孤丹82
一天,比尔走到饭店去吃饭,在伦敦。突然,一个年轻的女人坐在他的旁边。比尔不能认为自己想要的东西。她看起来不很高兴。比尔问她发生了什么事。”问题是- - - - - -”她说道。但是她停了下来。似乎她没有发现它很容易告诉比尔。
“我的丈夫和我想在这儿见面吃午饭12,”她说最后”,但他没来。" "好吧,你不知道他在哪里吗?你可以打电话给他吗?”“不,我不能。”女人说。“我已经吃过午饭了,我付不了帐。因为我没有钱和我在一起。"
“没关系,我再付帐单的时候,给你。你可以稍后再付钱给我,”比尔说。
“如果你给我你的地址,我将寄给你那笔钱,我会尽快回家。"说完这些话,她离开了餐厅。
几周后,当比尔是在另一个餐馆吃午饭,他忽然听到一个熟悉的声音。”(熟悉的)对不起,我可以坐在这儿一会儿吗?”
比尔转过身来。这是同样的年轻女人了。这一次,她和男人,有着灰白的头发在餐桌旁不远的门。比尔脸上露出了微笑的女人,从他的椅子上,起来走到房间的另一头。
jessica198903
一天Bill去伦敦的一家餐厅吃饭。一名年轻女子突然坐到他的身边的座位上。Bill不明白她想做什么。这位女子看上去有些沮丧,Bill问她怎么了,她回答说 “因为...”,随后就不支声了,也许她没想好该怎么继续叙述。
“我和我丈夫中午12点想在这里共进午餐”她接着说,“但他却没有来。”“你不知道他现在在哪里吗?你打电话给他了吗?”“不,我不能,”女人说。 “我现在已经吃了午饭,而我没有带钱。“
“没关系,我请你。你可以以后再还给我。“Bill说。“你可以给我你的地址,等我回家拿钱我给你送去。”说完她离开了餐厅。
几个星期后,当Bill在另一家餐厅吃午饭时,他突然听到一个熟悉的的声音。 “对不起,我可能在这里坐了一会儿吗?”Bill转身看去,又是那位年轻女子。这次,她是对一位坐在离门不远处桌子一个头发花白的男人说的。Bill对女子笑了笑,起身向那张桌子走去。

挺简单的,以后不要图省劲,这样才能练好英语
k1n9y
一天比尔在伦敦的一家饭店吃饭。突然一个年轻女人在他旁边坐了下来。比尔不知道她想要什么。她看起来不是很快乐。比尔问她怎么了。“这个问题是...”她开始说。但是她停了下来。似乎她没有发现它很容易地告诉了比尔关于这些。
“我丈夫和我想在12点在这儿见面吃午饭”她最后说。“但是他还没来,”“难道你不知道他在哪里吗?你可以给他打电话?”“不,我不能”女人说,“我已经吃过午饭了,我付不了帐。因为我身上没有带钱。”
“没关系,我帮你付单。你回去之后再给我捎回来》”比尔说。“如果你给我你的地址,我会尽快回家将钱寄给你,”说完这些话,她离开了餐馆
几周后,当比尔在另一家餐馆吃饭,他突然听到一个很熟悉的声音,“对不起,我可以坐在这儿一会儿吗?比尔转头,是同一个年轻女人,这一次,她和有着灰白的头发男人站在餐桌旁不远的门那。比尔朝这个女人微笑,,从他的椅子边走过,来到房间的另一头。
风吹客栈老板
有一天Bill去伦敦的一家饭店吃饭。一个年轻的女人突然坐在他旁边。Bill不知道她想干什么。她看起来不是很高兴。Bill问她怎么了。“问题是——”她开口说话。但是接着就不说了。她似乎觉得告诉Bill这件事并不容易开口。
“我和我丈夫想12点时在这儿见面吃午饭”,她最后说,“但是他没有来。”“噢,你不知道他在哪里吗?你可以给他打电话吗?”“不,我不能。”,这个女人说,“我已经吃完了午饭,可是我付不了钱,因为我一点钱都没带。”
“别担心,我来给你付钱,以后你可以再请我。”Bill说。
“如果你给我你的地址,我一到家就会尽快把钱送过去”
说着,她离开了饭店。
几个星期后,当Bill在另一个饭店吃午饭时,他突然听到一个熟悉的声音。“不好意思,我可以在这儿坐一会儿吗?”Bill转过身,发现又是那个年轻的女人。这次她在和一个坐在离门不远的桌子旁的灰色头发的男人说话。Bill对这个女人笑了笑,然后起身走出了房间。