请那位翻译高人帮忙翻译一下!!!!!有加分!!!!!!

DearSir,IhavetotraveleverydayfromSoUKRoadtotheairport.Twobusestravelalongthisroute:No... Dear Sir,
I have to travel every day from So UK Road to the airport. Two buses travel along this route: No.49 and No.16. However, by the time No.16 reaches So UK Road, it is always full. This leaves No.49 which sometimes has empty seats on it.
The timetable states that there are buses from So UK Road to the airport every ten minutes. If this is so, why do I have to wait half an hour for a bus nearly every day? The instructions state that if there are empty seats on a bus, the bus must stop at every stop where people are waiting. Why is it that half-empty buses go straight past me when I am standing at the bus stop?
The instructions state that no bus may carry more than 40 seated passengers and 20 standing passengers. Yesterday, I was the first to get off the bus when it reached the airport. I counted the other passengers as they got off.There were 129 of them.
Clearly printed on the back of every bus is a sign that says “Maximum speed: 50mph.” The distance from So UK Road to the airport is 10 miles.Saturday morning a No. 49 bus traveled the distance in ten minutes, at an average speed of 60 mph. At times it must have done at least 80 or even 90 mph.
It is obvious that our bus companies have neither respect for the instructions nor consideration for their passengers. Can nothing be done about this?
Jerry
英雄之城_mc
先生您好:
我每天要乘公交UK站到机场站,有两辆公交车经过这条路:49号和16号。但是,16号经过UK站时经常是满的。(This指代不明-。-)49号有时有空座。
公交时间表上说每十分钟都有UK站到机场站的公交车。如果是这样,为什么我每天要等半小时左右?公交指南上说如果有空座公交车一定会在有人的站台停车,但为什么当我站在站台时有半空的车直接开过去?
公交指南上说每辆车不能乘坐超过40个坐的和20个站的乘客。昨天,我到机场站后第一个下车,我数了一下,在我后面下来了129个人!(囧)
每辆公交车后清楚地写着:最大时速50公里/小时。从UK站到机场站一共10公里。周六早上一辆49号公交车10分钟走完了这段路,平均时速60公里/小时,有些时候至少有80公里/小时或90公里/小时。
很明显,公交公司既不遵守规定,又不为乘客着想。这些能放任不管吗?
Jerry

(这是哪的公交车啊=。= )

P.S. 括号里是我的吐槽别管我。。楼上是翻译软件翻的,抽死他吧!
李二通
我要天天旅行从英国通往机场的路。巴士旅行沿着这条路线:49和16。然而,由时间16达到如此英国的公路,它总是充满。这使得49,有时有空的座位上。

时间表,有公共汽车从英国去机场的路上每十分钟。如果是这样,为什么要我等了半小时的公交车几乎每一天?指示状态,如果有空座位上公共汽车,汽车必须停止在每一站的人们等着。这是为什么,半空的公交车直走过去我当我站在公共汽车站?

指示说,总线可携带多坐40位乘客和20站的乘客。昨天,我是第一个上车时到达机场。我数了数,其他乘客们off.there129人。

显然背面印上每个总线是一个标志,表示“最大速度:50。”的距离从英国通往机场的路是10miles.saturday上午49路公共汽车旅行的距离在十分钟,平均速度达到每小时60英里。有时,它必须有至少80或甚至90英里。

很明显,我们的巴士公司没有尊重的指示,也不考虑他们的乘客。谁能做这件事
建爱晓0f
亲爱的先生,
我必须每天从So UK路行至机场。两辆公共汽车沿着这条路线:49路和16路。然而,在16路到达So UK路前,总是挤满了人。这使得49路偶尔有空的座位。
根据时间表,每十分钟就有一辆公共汽车从So UK路到机场。如果是这样,为什么我几乎每天都要等半个小时公共汽车?根据说明,如果公共汽车上有空位在,汽车必须在每一个有人等的站停车。为什么当我站在公共汽车站上时,只有半满的公共汽车从我前面开过去呢?
根据说明,没有公共汽车可以带超过40个坐着的乘客和20个站着的乘客。昨天,我是第一个在机场下车的。我在其他乘客下车时数了一下,共有129人。
清楚地印在每辆公共汽车的后面的是一个“最大速度:在50英里/小时”的字样。从So UK路到机场的路程是10英里。星期六的早晨,一辆49路公共汽车用十分钟走完了这段路,平均速度是60英里/小时。有时它肯定至少有80甚至90英里/小时。
很明显,我们的公共汽车公司既没有尊重他们的说明,也没有尊重乘客的想法。能不能做点什么呢?
杰瑞