英语好的!!!进来翻译下!(急!)

1.Readthepassageagainandanswerthefollowingquestions.2.AbouthowlonghadAnneandherfamilb... 1.Read the passage again and answer the following questions.

2.About how long had Anne and her famil been in the hiding place when she wrote this part of her diary?

3.How did Anne feel about nature before she and her family hid away?

4.Why do you think her feelings changed towards nature?

5.How would you describe Anne's feelings as she was looking out at the night sky?

6.With apartner brainstorm some adjectives to describe her feelings.Make a list of at least five.

7.Share your list with another pair.Choose five good adjectivesform the two lists.
嗳CRYSTAL
1.再读一遍文章并且回答下列问题
2当她写她的日记这部分时,安妮和她的家人在躲藏的地方已有多久?
3在她和家人当藏起来前,安妮对自然有怎样的感觉?
4你为什么认为她的感觉随着自然而改变?
5你将会怎样描述当安妮看着夜晚天空时的感觉?
6和你的搭档找一些能够描述她的感觉的形容词。至少在一张单子上列出五个
7和其他一组分享你的单子。从两个单子中选择五个最好的形容词
科技时尚力
再读一遍文章然后作答
截止到安妮写这篇日记之时,她们全家已经在此隐居多久?
她们全家隐居之前安妮对大自然是什么认识?
你认识是什么原因让安妮改变了对大自然的看法?
你能描述一下安妮眺望夜空时的感受吗?
与你的搭档动用你们的发散思维,列出至少五个形容词描述一下安妮的内心感受
与另一组搭档共享一下你们的动脑成果,优化出5个最好的形容词。