英译汉(不要用电脑翻译的)

"Shark"isawordwhichfrightensswimmersandsurferallovertheworld.Manypeoplethinktheseaisf... "Shark"is a word which frightens swimmers and surfer all over the world. Many people think the sea is full of dangerous sharks. They think that all sharks want to attack them.
But most kinds of sharks never attack people. There are more than 350 different kinds of sharks . Only about four kinds of them are very dangerous to humans. They are the white pointer ,the tiger shark ,the bull shark and the white tip.
Sharks live on fish ,seals and other sea animals. They find their food by seeing it hearing it and smelling it.They can hear very well in the water , and they can smell food hundreds of meters away. Sharks have big , sharp teeth .When they find an animal to eat ,they bite dig pieces off it.
Mark Hanson felt those sharp teeth in May 2001 . He was surfing in Hawaii ."i suddenly felt pain in my leg." says Mark."i looked down and saw a big shark biting my leg.
I hit it and shouted at it . Luckily,it swam away . But my leg was badly hurt . I had to go to the hospital . And the shark took a piece of my surfboard !"
It's easy to understand why people are so frightened of sharks . But they don't attack people very often . There are only about
seventy-five sharks attacks in the world each year. And only about ten people are killed by sharks. But each year people kill millions of sharks. So who is more dangerous ? Sharks or humans?
嗨喽小艾
1·“鲨鱼”是一个令全世界的游泳爱好者及滑浪爱好者惊悚的词。许多人都认为大海里充满了危险的鲨鱼。他们认为所有的鲨鱼都想攻击他们。
但是绝大多数种类的鲨鱼从不攻击人类。世界上至少存在着350种不同种类的鲨鱼。而在它们中只有约四种对人类很危险。他们分别是:白鲨、虎鲨、公牛鲨和白鳍。
鲨鱼以鱼、海豹及其他海洋动物为食(或说鲨鱼靠吃鱼、海豹及其他海洋动物生存),它们通过视觉,听觉及嗅觉来寻找食物。他们在海里的听觉特别的好。它们能够闻到数百米外的食物。鲨鱼有大的、锋利的牙齿。当它们找到食动物吃的时候,它们会(用它们锋利的牙齿)动物身上咬下深深的一条条的肉丝。
在2001年5月,马克汉森体验到了那些锋利的牙齿,(那时)他正在夏威夷海上冲浪。“我突然觉得自己的大腿疼,我重击它,冲它大吼。谢天谢地,它游走了。我不得不去医院(医治自己的咬伤)这条鲨鱼把我的速滑板咬掉了一大块”
很容易理解为什么人们如此害怕鲨鱼,但它们(鲨鱼)并不是经常袭击人类。全世界每年仅有约75起鲨鱼袭击事件。只有约是个人被鲨鱼咬死,但人类每年却杀害了数以百万计的鲨鱼,那么谁更危险呢?鲨鱼还是人类?
完全人工翻译哦 没用电脑 嘿嘿 觉得还行就采纳吧
jcqsh
“鲨鱼”是一个词,和冲浪运动员遍布世界各地。许多人认为海洋是充满危险的鲨鱼。他们认为所有的鲨鱼要攻击他们。
但是大多数种类的鲨鱼从不咬人。有超过350种不同的鲨鱼。只有四种他们是很对人类有害。他们是白色的指针,虎鲨,牛鲨和白色的小费。
鲨鱼住在鱼、海豹和其他海洋动物。他们发现他们的食物看到它听见它,闻。他们能听到在水中很好,而且他们可以闻到食物的数百米之外。鲨鱼拥有大而锋利的牙齿,当他们发现一个动物吃,他们挖块咬开。
马克·汉森,觉得那些锋利的牙齿在2001年5月。他是夏威夷冲浪。”我突然感到刺痛我的腿。”马克说。“我低头一看,看见一个大鲨鱼咬住了我的腿。

问题补充

我打了它并冲着它。幸运的是,它游走了。但我的腿受了重伤。我不得不去医院了。和鲨鱼吃了一块我的冲浪板!”
很容易理解为什么人们如此害怕鲨鱼。但是他们不咬人很经常。只有大约
七十五的鲨鱼袭击世界每年。而只有10人死于鲨鱼。但是每年人们捕杀成千上万的鲨鱼。所以谁更危险?鲨鱼或人类?
调查局—美国748aa
“鲨鱼”是一个字惊心游泳和冲浪世界各地的。很多人认为,大海是充满危险的鲨鱼。他们认为,所有鲨鱼要攻击他们。
但大多数种类的鲨鱼从来不攻击人。有超过350种不同的鲨鱼。只有约4种,其中对人体是非常危险的的。他们是白色的指针,虎鲨,公牛鲨和白鳍。
鲨鱼鱼类,海豹和其他海洋动物的生活。他们发现他们的食物,看到听到闻it.They可以听到水很好,他们能闻到食物数百米的距离。鲨鱼大,锋利的牙齿,当他们发现吃的动物,它们咬掉掏件。
马克汉森认为在2001年5月那些锋利的牙齿。他是在夏威夷冲浪。“我突然觉得我的腿疼痛。”马克说:“我低头,看到了大鲨鱼咬我的腿。
靖瑶凌儿
(“鲨鱼”是一个字惊心游泳和冲浪世界各地的。很多人认为,大海是充满危险的鲨鱼。他们认为,所有鲨鱼要攻击他们。但大多数种类的沙皮)这是中文意思,希望能帮到你