请帮忙翻译下文,谢谢!

OurrecordsindicatethatyouhavenotyetcompliedviaanearlieremailregardingCorporateComplia... Our records indicate that you have not yet complied via an earlier email regarding Corporate Compliance. We ask that you familiarize yourself with these materials by reviewing and acknowledging them on an annual basis.
Corporate Compliance includes our legal and ethical responsibility to conform to all applicable laws, rules, regulations, polices, directives and procedures of all countries in which Ball and its subsidiaries and affiliates operate.

Please take a few minutes now to visit: 2011 Annual Compliance

By changing your status to “Accepted” within the link noted above, you will acknowledge your understanding and compliance with the information contained in these documents. Thank you.
我们的记录显示你还没有履行早前电子邮件中提到的联合承诺。我方要求你回顾并熟悉这些材料,并在年度基准上确认。联合承诺包含我们法定的和道德上的责任,确保遵守所有Ball 及其所有的子公司和附属机构所在的国家适用的法律,法规,条列,政策,指令和程序。
现在请花一些时间来访问:2011年度基准
打开上面的连接,把你的状态改为接受,你就可以确认你的理解,并遵守这些文件里列举的信息。 谢谢
纯手工打造,好请采纳!!
NONANB
我们的记录显示您尚未履行早期关于和公司通过电子的邮件。我们要求你熟悉这些回顾材料和承认每年的依据。
  我们公司合规包括法律和道德责任符合所有适用的法律、法规、规章、政策、指示和程序的所有国家中和它的附属公司和成员操作。

  现在请花几分钟阅览:2011每年
yvxinghai
我们的记录显示您尚未履行早期关于公司通过电子邮件罢了。我们要求你熟悉这些材料在回顾和承认每年的基础。
  我们公司合规包括法律和道德责任符合所有适用的法律、法规、规章、政策、指示和程序的所有国家中球和它的附属公司和成员操作。

  请花几分钟现在要参观:2011每年年度合规

通过改变您的状态为“接受”的链接在上面提到的,你会意识到你的理解,而且符合信息包含在这些文件。谢谢