帮忙翻译,跪求!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!急急急急

 Earlierthismonth,asolar-powered(太阳能动力的)planecalledLowcarbontookofftotheskyforth...  Earlier this month, a solar-powered (太阳能动力的)plane called Lowcarbon took off to the sky for the first time. It has passed an important test on the way to travel around the world.Lowcarbon took off from an airport in Switzerland(瑞士)at 45 km an hour. It slowly rose into the sky.“There has never been an airplane so big, so light, using so little energy,” said Bertrand Piccard, a leader of the project.During the 90-minute flight, Lowcarbon did several turns. It climbs nearly 1.6 km above the countryside.Engineers plan to test a night flight in July. Then they will use the results of the tests to build a second plane. They plan to travel around the world in that plane in 2012. “We want to fly it day and night with no fuel,” Piccard said.Piccard and pilot Andre Borschberg will take Lowcarbon around the world .They will make a few stops to change places and rest after a long time in the air----and to show off their aircraft.Lowcarbon flies at 70 kph on average(平均). That is faster than a bike and slower than a car. The pilots will keep it in the air for up to five days at a time.We Are One---“Expo Through My Eyes”Sharing offers you more happiness. To celebrate the 2010 Shanghai World Expo, China Daily invites you to share what you’ve seen, heard and experienced at the 6-month international event or Expo-related stories in English. Whether you are an Expo volunteer, a reporter, or a tourist , we’d like you to share with us your Expo experience, as seen through your eyes. So if you would liketo contribute(投稿),please join us today in sharing the joy! 展开
LNCYYZD
本月早些时候,一个用太阳能发电(太阳能动力的)称为Lowcarbon飞机起飞天空还是第一次。它通过了一项重要的测试在路上去环游世界。Lowcarbon从机场起飞在瑞士(瑞士)在45千米一小时。它慢慢地升到天空。“从来没有一架飞机这么大,这么轻,使用一点点精力,说:“Piccard伯特的一位领袖人物的项目。在90分钟的飞行,Lowcarbon也有过几圈。它爬升近1.6公里以上的农村。测试工程师计划在七月的夜战。然后他们将利用这些测试的结果建立一个第二架飞机。他们准备环游世界在那次飞机在2012年。
“我们想要飞昼夜没有燃料,“Piccard说。Piccard和飞行员的安德烈Borschberg将世界各地的Lowcarbon他们来制作几停下来换了位置和休息很长一段时间之后——在空中炫耀他们的飞机。每小时70公里的速度飞行Lowcarbon平均(平均)。那是一辆自行车,快得多慢的车。宇航员将会保持在空中长达五天时间。我们是一个- - - - - -《展通过我的眼睛“共享给你更多的幸福。为了庆祝2010年上海世界
在这个月初,一种叫lowcarbon的太阳能动力的飞机第一次试飞上天成功。它从瑞士的一个机场以每小时45km的速度起飞,并通过了一项环游世界的重要测试。它慢慢的进入空中,该项目的领导人Bertrand Piccard说“以前从来没有一架如此大,如此轻并且几乎没有消耗多少能量的飞机”在90分钟的飞行过程中,L飞行了几圈,它爬升了近1.6km的高度,工程师们计划在7月份进行夜间飞行测试,接着他们将凭借测试的结果建造第二架飞机。他们计划在2012年用那架飞机进行环球飞行,P说我们希望这架飞机能日夜不停的飞行而不耗费燃料。P和PAB将会用它环游世界,他们将到不同地方的一些中转站并在长时间的飞行后降落在这些中转站进行休息,L将以每小时70km的平均速度飞行,这会比骑自行车快而比汽车慢。每一次飞行时间大概在5天左右, 后面的你自己翻译吧,也不悬赏点,哎 这翻译我自己随便翻的,你自己看着办,呵呵
匿名用户
本月早些时候,一个太阳能飞机称为Lowcarbon起飞天空第一次。它通过了一项重要的测试在环游世界。从一个机场起飞Lowcarbon在瑞士在45千米/小时。它慢慢地升到天空。“从来没有一架飞机这么大,所以光,用这么少的能源,”贝特朗·皮卡尔说,一个领导者的项目。在90分钟的飞行中,Lowcarbon几个轮流做。它爬近1.6公里以上的农村。工程师们计划在7月份夜间飞行测试。然后他们将使用测试的结果来构建一个第二架飞机。他们计划环游世界2012年在平面上。“我们要飞它日夜没有燃料,”皮卡尔说。皮卡德和飞行员Andre Borschberg将世界各地的Lowcarbon。 他们将会使一些停止改变地方休息很长一段时间后在空中——和炫耀他们的飞机。Lowcarbon苍蝇在70公里平均。这是速度比一辆自行车,比汽车慢。飞行员将保持在空中长达五天时间。我们是一个- - - - -“世博会通过我的眼睛”分享给你提供更多的幸福。为了庆祝2010年上海世博会,中国日报邀请你分享你所看到的,听到的和有经验的6个月国际事件或世博英语故事。无论你是世博会志愿者,记者,或旅游,我们希望你能和我们分享你的经历,因为世博会看穿了你的眼睛。所以如果你想贡献,请加入我们今天在分享喜悦!

参考资料: 有道