帮忙翻译一下下面的短文★―――谢谢

Somepeoplebelievethatschoolswillnolongerbenecessaryinthenearfuture,andthereisnoneedfo... Some people believe that schools will no longer be necessary in the near future,and there is no need for shool buildings,classes or teachers.They say that because of the Ineternet and other new technologies.Perhaps this will be ture one day.But if the world hasno shools,I can't imagine how our society will be.In fact, we should learn how to use new technologies to make schools bette.We should invent a new kind of school that is linked to libraries,museums,science centres,labs and many even companies.Thnological companies should create learning programmes for schools. Scientists could give talks through the Internet,TV networks and local TV stations could be set up to show new technologies and students could see it on the Internet.Is this a dream?No,there are already many cities where all the above are begining to happen.There he whole city is linked the Internet,and learning can take place at home, at school,and in the office.Businesses provide programmes for the schools and the society.the schools provide computer labs for people who don't have their own computers.So everyone can easily go on the Internet;older people use it as much as younger ones.Everyone can visit faraway libraries and museums as easily as the people there do.How will this new kind of school change the usual way oflearning?It is very exciting to think about it.Technology will change the way we learn,schoolls will change as well,and we will learn on the Internet. 文中的那个加粗的词组的汉语意思能单独写出来吗???-----------Thank!!! 展开
flqlxc
有些人相信,学校将不再有必要在不久的将来,和没有必要的学校建筑、类或老师。他们说,由于互联网和其他新技术。也许这将是真正的一天。但是如果世界和shools,我无法想象我们的社会会怎样。事实上,我们应该学习如何使用新的技术,让学校贝蒂。我们应该发明一种新的学校与图书馆、博物馆、科学中心、实验室和许多甚至公司。Thnological的公司应该创造为学校学习课程。科学家可以通过互联网给谈判,电视网络和当地电视台可以设置为显示新技术和学生可以在互联网上看到它。这是一场梦吗?不,已经有许多城市,所有以上都开始出现。在那里他整个城市与互联网,和学习可以发生在家里,在学校,或在办公室。企业提供项目的学校和社会。学校提供的电脑实验室为那些没有自己的电脑。所以每个人都可以很容易地去上网;老年人使用它尽可能多的年轻人。每个人都可以访问遥远的图书馆和博物馆的人们一样容易做。如何将这种新型的学校改变通常的方式学习吗?这是非常令人兴奋的去想它。技术将改变我们学习,学校将会改变,我们将学习在互联网上
花舞绝恋
一些人认为学校在不就的将来将不是必须的,而且也没有对学校建筑,班级以及老师的需求了。他们说是因为网络和其他一些新的科技成果。可能有一天这将成为现实。但是如果这个世界上没有学校了,我无法想象我们的社会将是什么样的。事实上,我们应该学习怎样使用新的科技成果来使我们的学校更好。我们应该创造一种新的学校,像是图书馆,博物馆,科学中心,实验室以及其他许多甚至是公司。科技公司应该研发为学校设计的软件。科学家们可以通过电视、网络等方式发表演讲,可以向大众展示新的科技成果,而且学生们可以在网上看到它。这是一个梦想吗?不,现在也有很多城市开始了上述内容。整个城市都被网络所覆盖,学习可以在家里,在学校以及办公室里进行。商业供给学校和社会软件。学校为那些没有电脑的人提供计算机房。所以每个人可以轻易地在网上遨游,老年人和年轻人使用它的程度一样高。每个人可以像当地人一样轻松地到远处的图书馆和博物馆去。这样的新型学校怎样改变普通的学习方式?去想它是一件激动人心的事情。科技会会改变我们学习的方式,学校也会改变,而且我们也会在互联网上学习。
加粗的词在百度里看不出来诶,亲~
放羊哥1
一些人认为学校在不就的将来将不是必须的,而且也没有对学校建筑,班级以及老师的需求了。他们说是因为网络和其他一些新的科技成果。可能有一天这将成为现实。但是如果这个世界上没有学校了,我无法想象我们的社会将是什么样的。事实上,我们应该学习怎样使用新的科技成果来使我们的学校更好。我们应该创造一种新的学校,像是图书馆,博物馆,科学中心,实验室以及其他许多甚至是公司。科技公司应该研发为学校设计的软件。科学家们可以通过电视、网络等方式发表演讲,可以向大众展示新的科技成果,而且学生们可以在网上看到它。这是一个梦想吗?不,现在也有很多城市开始了上述内容。整个城市都被网络所覆盖,学习可以在家里,在学校以及办公室里进行。商业供给学校和社会软件。学校为那些没有电脑的人提供计算机房。所以每个人可以轻易地在网上遨游,老年人和年轻人使用它的程度一样高。每个人可以像当地人一样轻松地到远处的图书馆和博物馆去。这样的新型学校怎样改变普通的学习方式?去想它是一件激动人心的事情。科技会会改变我们学习的方式,学校也会改变,而且我们也会在互联网上学习。