英语短文翻译,大家帮个忙。。。

Thedaywaslikeanyotherdayinhislife.Tomwalkedpasttheshoponthestreetcorner.Hestoppedtolo... The day was like any other day in his life.Tom walked past the shop on the street corner. He stopped to look at the front row of shoes,and he felt happy to see that the pair of shoes he wanted very much were still there. looking down, he felt sorry for himself.He really wanted to have them for his birthday.
He sadly walked away And thought how to tell his mother about it.He knew she would give him anything he liked if she could.But he also knew very well she had little money.He decided not to go home at once, as he looked worried And his mother would notice it. sohe went to the park And sat on the grass. Then he saw a boy in a wheel chair.He noticed that the boy moved the wheel with his hands. Tom looked at him carefully And was surprised to see the boy had no feet.He looked at his own feet. \"It's much better to be without shoes than without feet,\" he thought.There was no reason for him to feel so sorry And sad. He went away And smiled, thinking he was happier.
superboy100000
就像其他的日子在他的生命。汤姆走过街角商店。他停下来看着前排的鞋子,他很高兴看到一双鞋,他很想还在那里。往下一看,他觉得对不起自己。他真的想让他们为自己的生日。他伤心地走了,以为如何告诉母亲。他知道她会给他什么他喜欢她。但他也很清楚,她没有钱。他决定不立即回家,因为他看上去很担心,他的母亲会注意到它。他去公园,坐在草地上。然后他看见一个男孩在轮椅上。他注意到那个小男孩用手移动轮。汤姆仔细地看着他,很惊讶地看到这个男孩没有脚。他看着自己的脚。“最好不比没有脚的鞋,”他想。他无端感到非常抱歉和难过。他走了,笑了,以为他是快乐的。
o0KLW0o
这一天被像其他天在他的生命。汤姆走过铺在街道的拐角处。他停下来看前排的鞋子,他觉得高兴地看到的那双鞋他非常希望还是往下看,他把自己感到遗憾。他真的想让他们送给他的生日礼物。

他伤心地走到一旁,想多告诉他的妈妈。他知道她会给他任何他喜欢她是否可以。但是他也很清楚地知道她没有多少钱。他决定不马上回家,因为他看上去很着急,他的母亲会注意到。sohe去公园了,坐在草地上。然后他看见一个小男孩在轮椅。他注意到那个男孩把方向盘,与他的手。汤姆仔细地看着他,惊讶地发现这个男孩没有双脚。他看着自己的脚。\ "最好是没有鞋子穿的比没有脚,\ "他想。没有理由让他感到难过和伤心。他走了,微笑着,以为他很快乐
anEnglishdoc
那一天就像他生命中的其他任何一天一样。托姆走过街角的商店。他停下来看着前排的鞋子。他感到开心因为他盼望已久的那双鞋子仍然在那里。低着头,他感到遗憾,他太希望过生日时能有那双鞋子。、
他难过的走开了并考虑着如何告诉他的妈妈这件事。他知道如果可能的话,她会给他任何他想的任何东西。可是他也十分了解她几乎没有什么钱。他决定不立即回家。因为他神情难过,而这一点他妈妈会注意到。于是他去了公园并坐在草地上。这时他看见了一位坐在轮椅上男孩。他注意到那位男孩用手移动着轮椅。托姆仔细端详着他,他并惊讶地看见那个男孩没有双脚。他看看自己的脚。“没有鞋子要比没有脚不知好上多少倍”。他心里想着。他没有理由感到遗憾和难过。他微笑着走开了。他感到快乐多了!
蔫惜
这一天是像在他life.Tom的任何其他一天过去在街角店走去。他停下来看看前排的鞋子,他感到高兴地看到,一双鞋子,他很希望仍然存在。向下看,他觉得对不起himself.He真的想为他的生日。
他伤心地走开了,以为如何it.He知道她会给他任何他喜欢她could.But的,他也很清楚,她几乎没有money.He决定不去一次回家,他看着他的母亲告诉担心和他的母亲会发现它。 sohe去公园,坐在草地上。这时,他看见一个男孩在一个车轮chair.He动议,这名男孩与他的手轮。汤姆仔细地看着他,并惊讶地看到男孩没有feet.He在看着自己的脚。 \“这是明显优于没有脚不穿鞋,\”他thought.There是没有理由为他感到遗憾和悲伤。他走了,笑了,以为他更高兴