句子翻译 别用翻译器 帮帮吧

theindianwhizkidhasanamazingabilitytorecalldatesafamousactorwillactthepartoftheherowe... the indian whiz kid has an amazing ability to recall dates
a famous actor will act the part of the hero
we must act quickly,or it will be too late
unbelievable,the police refused to act
it is said that there are quite a few active volcanoes on that island
do you think ghost actually exit
they have a new addition to their family
more people come to realize the advantages of living in the small town
can you afford the time to give us a speech on Tangong No.1
the popular program was designed by a boy aged only 16
go ahead, go ahead,Let us speak English everyday
the mobile film will be known to more people in the years ahead
smum
印度的优等生具有令人惊奇的记忆日期的能力
一个著名的演员将会出演这个英雄的一个时期(指的是它生命的一段时期 可能是青年。老年)
我们必须迅速采取行动,否则就太晚了
难以置信,这个警察拒绝执行(命令?)
据说在那个岛上有很多活火山
你认为鬼魂真的存在吗?
他们家增加了一个新成员
越来越多的人开始意识到生活在小镇上的好处
你能抽出时间为我们做一个天宫一号的演讲吗?
这个受欢迎的程序是一个年仅16岁的男孩设计的
前进 前进 让我们每天都说英语
在未来的几年手机电影会被更多的人所知

都是我自己翻译的 但是有些没有上下文 可能会有点小偏差 希望能帮到你
印度优等生具有惊人的记忆能力的日期

一名著名的演员将采取行动的一部分的英雄

我们必须迅速采取行动,否则就会太晚了

难以置信,警方拒绝的行为

据说,有相当多的活火山在那岛上

你认为鬼实际上退出吗

他们有一个他们家庭的新成员

越来越多的人开始意识到生活的优势在那个小镇。

你能负担得起的时间做一次演讲Tangong第一

最受欢迎的节目是由一个小男孩设计仅16岁

去吧,去吧,让我们说英语每一天

手机电影会知道更多的人在新的岁月
追问
说了,别用翻译器
亲爱的_不亲爱
the indian whiz kid has an amazing ability to recall dates
印度优等生具有惊人的记忆能力的日期

a famous actor will act the part of the hero
一名著名的演员将采取行动的一部分的英雄

we must act quickly,or it will be too late
我们必须迅速采取行动,否则就会太晚了

unbelievable,the police refused to act
难以置信,警方拒绝的行为

it is said that there are quite a few active volcanoes on that island
据说,有相当多的活火山在那岛上

do you think ghost actually exit
你认为鬼实际上退出吗

they have a new addition to their family
他们有一个他们家庭的新成员

more people come to realize the advantages of living in the small town
越来越多的人开始意识到生活的优势在那个小镇。

can you afford the time to give us a speech on Tangong No.1
你能负担得起的时间做一次演讲Tangong第一

the popular program was designed by a boy aged only 16
最受欢迎的节目是由一个小男孩设计仅16岁

go ahead, go ahead,Let us speak English everyday
去吧,去吧,让我们说英语每一天

the mobile film will be known to more people in the years ahead
手机电影会知道更多的人在新的岁月
追问
说了,别用翻译器
李术旺
这位印度神童对日期有超凡的记忆力,
一位著名的男演员出演这个英雄角色,
我们必须加快进度,必然要晚了,
真是难以置信,警察竟然拒绝采取行动,
据说在那个岛上有好几座活火山,
你相信真的有鬼吗?
他们家又添新人了,
越来越多的人认识到在小城镇生活的好处,
你能有时间给我们讲一下天宫一号吗?
这个广受欢迎的程序是一个16岁少年设计的,
追问
漏翻2句