帮帮忙翻译一下。

Alotofstudentsarehavingallkindsofsportsonthesportsfield.Afootballgameisgoingonrightno... A lot of students are having all kinds of sports on the sports field. A football game is going on right now between Class 3 and Class 4. We don’t know which team will win. Look at those people over there! Some students of Class 1 are practicing the high jump. One of them is the best high jumper in the school. He practices hard every day. Many people think he will break the school record (记录) in the sports meet next spring. Not far away from them, some girls are preparing for a race. They will have a 600-meter race in ten minutes. Now on the corner of the field, you can see another group (群) of students. Their teacher is telling them how to throw discus (铁饼).
In schools, more and more students love sports now. Sports help people to keep healthy. They also help people to live happily. And after doing sports on the sports field, many people will become good friends, too. Do you think so?
百度网友cb20f2c
许多学生都在操场进行体育活动。3班和4班即将进行一场足球比赛,我们还不知道哪个队会赢。看那边的那些人!一些1班的学生在练习跳高,其中之一是学校最好的跳高运动员。他每天都努力练习。很多人都认为他将在下个春季运动会中打破学校记录。离他们不远有些女孩正在为比赛做准备,在十分钟之内她们有一场600米赛跑。现在在操场的角落你可以看见另一群学生,他们的老师正在教他们如何掷铁饼。在学校,现在越来越多的学生都爱运动。运动让他们保持健康也让他们快乐。而且在操场上做完运动后很多人成为了朋友。你认为呢?
贝壳里的貔貅
很多学生有各种运动,在运动场上。一场足球比赛是怎么回事,现在3级和4级之间。我们不知道哪支球队将赢得。那些人看那边!第1类有些学生练跳高。其中之一是在学校最好的跳高运动员。他的做法,每天都在努力。很多人认为符合明年春天,他将打破学校记录(记录)在体育。离他们不远处,一些女孩为比赛做准备。他们将在10分钟的600米比赛。现在该领域的角落,你可以看到另一组学生(群)。他们的老师告诉他们如何扔铁饼(铁饼)。
越来越多的学生在学校,现在爱运动。体育帮助人们保持健康。他们还帮助人们安居乐业。在运动场上运动后,很多人会成为好朋友,太。你这样认为吗?
追问
自己翻译!!! 不要网页翻译
匿名用户
很多学生正在运动场上进行各种各样的运动。一场在3班和四班之间的足球比赛正在进行。我们不知道哪个队伍会赢。看那边的那群人。一些一班的学生正在练跳高。他们之中有一个全校最好的跳高运动员。他每天都非常努力练习。很多人都认为他能在下个春季运动会里破校记录。他们不远处,很多女孩正在准备赛跑。他们十分钟后会进行600米比赛。现在在运动场的角落里,你能看到另一群学生,他们的老师正在告诉他们怎么投掷铁饼。
现在在学校,越来越多的学生喜欢体育运动了。运动帮助人们保持健康。运动还能帮助人们快乐的生活。并且在运动场做完运动后,很多人还都能成为好朋友。你觉得对吗?