(百分悬赏)帮我翻译下面一段话,(英译中)谢谢!

YoucanalsouseyourPayPalaccounttoacceptpaymentsinUSDollars,CanadianDollars,AustralianD... You can also use your PayPal account to accept payments in US Dollars, Canadian Dollars, Australian Dollars, Euros, Pounds Sterling, Yen, New Zealand Dollars, Swiss Francs, Hong Kong Dollars, Singapore Dollars, Swedish Kronor, Danish Kroner, Polish Zloty, Norwegian Kroner, Hungarian Forint, Czech Koruna, Israeli Shekels, Brazilian Real (only for Brazilian users), Malaysian Ringgits (only for Malaysian users), Philippine Pesos, Taiwan New Dollars, Thai Baht and Mexican Pesos. When someone sends you money with PayPal, the funds automatically appear in your PayPal balance. Keep the funds in your PayPal account, withdraw it to a checking account, or use it to make a purchase online.Get Verified - For security reasons, new accounts have sending and withdrawal limits until they become Verified. When you become Verified by adding a credit card and completing Expanded Use enrollment, your sending and withdrawal limits will be removed 展开
MalGalx
(手工翻译)
你也可以使用你的PayPal帐户接受支付, 货币种类包括美元、加拿大元、澳大利亚元、欧元、英镑、日元、新西兰元、瑞士法郎、港币、新加坡元、瑞典克郎、丹麦克郎、波兰Zloty、挪威克郎、匈牙利Forint、捷克Koruna、以色列舍客勒、巴西Real(只限巴西用户)、马来西亚林吉特(只限马来西亚用户)、菲律宾比索、台湾新台币、泰铢和墨西哥比索。当有人用PayPal给你发钱时,资金自将动出现在你PayPal的收支平衡表中。保持你的PayPal帐户资金,将它提取到一个支票账户,或用它来完成一个在线购物。得到验证——出于安全原因,直到他们被验证前,新账户有发送和提取的限制。当你增加一个信用额度和完成了增加使用范围的注册,即完成验证时,你发送和提取的限制将会被撤销。
okkokk1234
你也可以使用你的PayPal帐户接受支付美元,加拿大元、澳大利亚元、欧元、英镑、日元、新西兰元,瑞士法郎,港币,新加坡元、瑞典克郎、丹麦克郎、波兰Zloty,挪威克郎、匈牙利哪里、捷克Koruna,以色列舍客勒,巴西真实(只限巴西用户),马来西亚林吉特(只限马来西亚用户),菲律宾比索、台湾新美元,泰铢和墨西哥比索。当有人给你发钱和PayPal,资金自动出现在你PayPal平衡。保持你的PayPal帐户资金,提取到一个支票账户,或用它来做一个购物的在线。出于安全原因,得到了验证,新账户有发送和撤离的权利,直到他们的条件成为了限制。当你注册一个信用卡,并增加扩大使用,你的限制将会被撤销并删除
paypal懂你
你好 楼主
1)我是paypal商业顾问,我看到您的翻译里面有提到"paypal"..
2)如果这段资料是你客户给你的,那有可能是你客户想用paypal付款的哦..
3)那请问你们有自己的paypal账户的吗?如果没有的话 可以来咨询我!