请各位英语高手帮忙翻译一下!!!

Mensometimessay,”wearebetterandclevererthanwomen.Womenneverinventthings.Wedo.”Itistru... Men sometimes say,”we are better and cleverer than women.Women never invent things.We do.”It is true that men have invented a lot of uesful things,such as the first letter for writing,machines,guns and so on.But scientists now agree that women invented agriculture.Before the invention of agriculture,men were hunters.They went out every day.Sometimes they killed animals.Sometimed animals killed them.Life was difficult and dangerous.Women had to go out every day,too.They collected roots,fruits and grasses.Then,one day,more than 10,000 years ago,a woman in the Middle East dropped some grass seeds.She dropped them near her home.They grew and the first wheat was born.The idea grew,too.Women planted roots and fruit trees.Then they could stay at home and look after the children and animals.Women liked baby animals.Scientists think that women kept the first man raised animals---dogs,cows,sheep and goats.That idea grew,too.then their husbands did not have to go hunting for meat.they stayed at home.They built villages and cities.Civilization began.Men began civilization only after women invented agriculture 展开
帐号已注销
男人有时说,“我们比女人更聪明能干。妇女从未发明的东西。我们做到了。”这是真的,男人们已经发明了很多有用的东西,比如第一个书写的字母,机器,枪等等。但是科学家现在认为女人发明了农业。农业发明之前,人是猎人。他们天天外出。有时他们杀害动物。有时被动物捕杀。生活是艰难和危险的。妇女不得不也每天出去收集根,水果和草。然后,有一天,超过10000年前,一个女人在中东下撒下一些草种子。她把它们撒在她家附近。它们成长,第一棵小麦诞生了。种植根茎和果树这个主意也产生了。然后他们可以留在家里照顾孩子和动物。妇女喜欢小动物。科学家认为,妇女保持第一人饲养的动物,狗,牛,羊,山羊。这个主意--丈夫不必去寻找肉食.他们留在了家中。他们建设了乡村和城市。。。男人的文明起源于女人发明了农业文明之后
水鱼不如无不知5426
男人有时会说,"我们是更好的和比女性更聪明。妇女从未发明的东西。我们这么做。"诚然,男子等发明了很多 uesful 的事情,比如写作、 机器、 枪的第一个字母。但科学家现在同意妇女发明了农业。之前的农业发明,男人们打猎。他们出去的每一天。有时他们杀死动物。Sometimed 动物杀死他们。生活是艰难和危险。妇女外出每一天,太。他们收集了根、 水果和牧草。然后,有一天,超过一万年前,一名女子在中东地区 ped 一些草种子。她 ped 他们她家附近。他们成长,然后第一颗麦子诞生。这个想法也产生了。妇女种植根茎和果树。然后他们可以呆在家里,照顾孩子和动物。妇女喜欢宝宝的动物。科学家们认为妇女保持第一位提出动物---狗、 牛、 绵羊和山羊。她们的丈夫并没有去寻找 meat.they 这个想法 grew,too.then 呆在家里。他们建了村庄和城市。文明开始。男人在女人发明了农业后才开始文明
bybls1974
男人有时认为:我们比女人好,比女人聪明。女人从来没有象我们一样发明过什么有用的东西。没错,男人是发明了一些有用的东西,例如书写的字母,机枪等等,但是,科学家认为女人发明了农业,在发明农业之前,男人只是猎人,他们每天都外出,有时,他们杀死了动物,有时他们被动物所杀,生活很艰难,也很危险。女人也不得不每天外出,他们收集根茎类植物,水果,和草。10000年前的某天,一个生活在中东地区的女人撒下一些草种,在她家附近,这些种子发育成长,诞生了人类的第一批麦子,随之诞生的是农业的思想,女人们耕种粮食和果树,那时她们便可以天天呆在家中,照看孩子和家畜,女人们喜欢小动物,科学家们认为,女人让第一个男人养动物-狗、牛、羊和山羊,随之出现了畜牧业的思想,她们的丈夫们不用天天出去为食物而狩猎,他们可以待在家中,他们修建村庄和城市,随之文明开始,男人是在女人发明农业后才变得文明的。