翻译 急急急急

2.26-meter-tallYaoMinghisNBAdebutonOcfortober23,2002andgot6pointsfortheHoustonRockets... 2.26-meter-tall Yao Ming his NBA debut on Ocfortober 23,2002 and got 6 points for the Houston Rockets in the game.The next day ,he scored 16 points in another game.i
Yao Ming has been a star in China for some time ,but it is still under question as to whether he can play well in the NBA.Yao Ming said,"When you watch it on TV,it looks very easy.But when you are playing in the NBA,it is really difficult."He said that joining the Houston Rockets was a new start and a new challenge."I hope that through very hard work I can make everyone happy and help the Rockets win more games,"he said.
Yao Ming speaks some English.Both he and his teammates can understand each other.They don't think there is a language problem.They say that Yao Ming is one of the best players in their team.They all like him
匿名用户
身高2.26米的姚明再002年10月23日的初场秀中就为休斯顿火箭队拿下6分。第二天,在另外一场比赛中,他又获得16分。
姚明在中国一直是令人瞩目的明星,但当时也有类似这样的的疑问:姚明能否在NBA表现的很出色?姚明曾经说过,“当你观看NBA时,你就饿得打球很容易,但真的等你走上赛场比赛时,你才会真正感觉打篮球其实是一件很困难的时”。姚明说他到火箭队打球既是一个新开始也是一个新挑战。他说:“我希望通过自己的努力,使每个人都高兴,并帮助火箭队赢得更多的比赛”。
姚明能说英语,他和他的队友们沟通的很好,他们认为语言并不是问题。姚明的队友们说姚明是最好的球员,他们都喜欢他。个人意见,仅供参考!
maxian
高2.26米的姚明他在NBA亮相Ocfortober23,2002 game.The第二天的休斯顿火箭队获得了6分,他拿下了16分,在另一game.i
姚明已经有一段时间在中国的明星,但它仍然受到质疑,他是否能发挥在NBA.Yao明表示,“当你看电视上,它看起来非常easy.But当你在NBA打球,这是真的很难。“他说,加入休斯敦火箭队是一个新的开始和新的挑战。”我希望通过非常艰苦的工作,我可以让每个人都感到高兴,并帮助火箭队赢得更多的比赛,“他说。
姚明说他和他的队友们能够理解每个other.They不认为这是一种语言problem.They说,姚明是在他们队里的最好的球员都喜欢他之一,一些English.Both
dy720129
高2.26米的姚明,他的NBA Ocfortober 23,2002亮相,并得到6分.第二天的休斯顿火箭队,他拿下了16分在另一个比赛.
姚明已经在中国当明星有一段时间,但他仍然受到质疑,他是否能发挥在NBA.姚明表示,“当你看电视上,它看起来非常简单.但是当你在NBA打球,这是真的很难。“他说,加入休斯敦火箭队是一个新的开始和新的挑战。”我希望通过非常艰苦的工作,我可以让所有人都满意,并帮助火箭队赢得更多的比赛,“他说。
姚明谈了一些他和他的队友们能够互相理解.他们不认为语言是一种问题.他们说,在他们团队姚明是最好的球员之一。他们都很喜欢他。