翻译 急急急急急

LifeinaBritishschoolHieverybodyMynameisJohn.IaminYear8atWoodlandSchoolnearLondon.Itis... Life in a British school
Hi everybody
My name is John. I am in Year 8 at Woodland School near London. It is in a mixed school.Boys and girls have lessons together.My favourite subjects is Home Economics.I like learning how to do things for myself before I came to this school.Now,I know how to cook healthy and tasty meals.
Our school has a Reading Week every year.During this year's Reading Weeks,I read the most books in my class.My classmates and I love our Reading Week.We can read any books from the school library.We can even bring in books and magazines from home,but we have to tell our English what we are reading.Near the end of each class we can talk to our classmates about our books.Reading Week is always too short beacuse we want to read all our classmates' books as well.
百度网友07fcc5e
生活在英国的学校
嗨,大家
我的名字是约翰。我在八年级学校伦敦附近的森林。这是在一个混合的学校。男孩和女孩一起上课。我最喜欢的科目是经济学家。我喜欢学习如何为自己做事情之前我来到这所学校。现在我知道怎样做健康美味的饭菜。
我们学校有一个阅读周每一年。在今年的阅读周,我读了大多数书在我的类。我的同学和我爱我们的阅读周。我们可以读学校图书馆的书。我们甚至可以从家里带来书和杂志,但我们必须告诉我们的英语阅读。每节课快结束的时候,我们可以跟同学们对我们的书。阅读周总是太短,因为我们想读我们所有的同学的书籍。
百度网友7eafd31
在英国学校的生活
大家好!
我的名字叫约翰,我是伦敦附近伍德兰学校的一名八年级学生。它是一所混合式学校。男孩女孩们一起上课。我最喜欢的学科是家政课。我喜欢学习如何为自己做事情之前,我来到了这所学校。现在,我知道怎么做健康又美味的肉。
我们学校每一年有一次读书周。在今年的读书周,我读了全班最多的书。我和我同学喜欢我们的读书周。我们可以在学校图书馆读一些书我们甚至可以从家里带来书或杂志,但是我们得告诉我们英语老师我们读了些什么。在每节课快下课时我们可以和同学讨论我们的书。读书周总是如此短暂,因为我们也想读完同学们的书。