帮忙翻译一下

Suchanationofoverachievers—abrochurefromtheMinistryofBusinessandIndustrysays,“Denmark... Such a nation of overachievers — a brochure from the Ministry of Business and Industry says, “Denmark is one of the world’s cleanest and most organize d countries, with virtually no pollution, crime, or poverty. Denmark is the most corruption-free society in the Northern Hemisphere.”So, of course, one’s heart lifts at any sighting of Danish sleaze: skinhead graffiti on buildings (“Foreigners Out of Denmark! ”), broken beer bottles in the gutters, drunken teenagers slumped in the park.

Nonetheless, it is an orderly land. You drive through a Danish town, it comes to an end at a stone wall, and on the other side is a field of barley, a nice clean line: town here, country there. It is not a nation of jay-walkers. People stand on the curb and wait for the red light to change, even if it’s 2 a.m. and there’s not a car in sight. However, Danes don’ t think of themselves as a wai nting-at-2-a.m.-for-the-green-light people——that’s how they see Swedes and Germans. Danes see themselves as jazzy people, improvisers, more free spirited than Swedes, but the truth is( though one should not say it)that Danes are very much like Germans and Swedes. Orderliness is a main selling point. Denmark has few natural resources, limited manufacturing capability; its future in Europe will be as a broker, banker, and distributor of goods. You send your goods by container ship to Copenhagen, and these bright, young, English-speaking, utterly honest, highly disciplined people will get your goods around to Scandinavia, the Baltic States, and Russia. Airports, seaports, highways, and rail lines are ultramodern and well-maintained.

The orderliness of the society doesn’t mean that Danish lives are less messy or lonely than yours or mine, and no Dane would tell you so. You can hear plenty about bitter family feuds and the sorrows of alcoholism and about perfectly sensible people who went off one day and killed themselves. An orderly society c an not exempt its members from the hazards of life.
seagul月
一本关于商业和工业的宣传本事,有人在上面这样记载着,“丹麦是世界上最干净的国家组织,几乎没有污染,犯罪,或贫穷。在北半球,丹麦是最廉洁的国家。”所以,当然,一个人发现丹麦丑闻:光头涂鸦的建筑(“外国人在丹麦!“),水沟里破碎的啤酒瓶,公园里酒醉的青少年。
然而,这是一个有序的土地。你开车经过丹麦小镇,开往的尽头是石墙,并在另一边是大麦的田野,一道漂亮的风景线:城市,国家。它不是一个不遵守交通规则的国家。人们站在路边等待红灯变,即使是凌晨2点,有没看见车。然而,丹麦人不认为自己是一个遵守交通规则的人——当他们看到瑞典人和德国人。丹麦人视自己为爵士,即兴的演奏家,更自由奔放的瑞典人,但事实是(虽然不能说它),丹麦人很像德国人和瑞典人。秩序是一个主要卖点。丹麦自然资源稀少,有限的生产能力;在欧洲,丹麦人的未来将是一个经纪人,银行家,和分销商的产品。你把你的货物的集装箱船到哥本哈根,与这些聪明、年轻、讲英语、完全诚实、纪律严明的人一起,会得到你保存完好商品,如同斯堪的纳维亚、波罗的海国家、俄罗斯、机场、港口、高速公路、铁路线。

有序的社会并不意味着丹麦生活不杂乱或孤独,也没有丹麦人会告诉你。你可以听到很多关于痛苦的家庭纠纷和痛苦的酗酒和非常明智的人们过完了一天,杀了自己。一个有序的社会是不能免除其成员来自生活的危害。
yanyuaiwjq1314
这样一个国家的学生-一个小册子从商业和工业部说,“丹麦是世界上最干净的国家组织,几乎没有污染,犯罪,或贫穷。丹麦是最廉洁的社会在北半球。”所以,当然,一个人的心升降机在任何发现丹麦丑闻:光头涂鸦的建筑(“外国人在丹麦!“),破碎的啤酒瓶在水沟里,酒醉的青少年在公园。然而,这是一个有序的土地。你开车经过丹麦小镇,它结束在石墙,并在另一边是大麦的田野,一个干净的线:城市,国家。它不是一个国家的jay-walkers。人们站在路边等待红灯变,即使是凌晨2点,有没看见车。然而,丹麦人不认为自己是一个围nting-at-2-a.m.-for-the-green-light人——当他们看到瑞典人和德国人。丹麦人视自己为爵士,即兴,更自由奔放的瑞典人,但事实是(虽然不能说它),丹麦人很像德国人和瑞典人。秩序是一个主要卖点。丹麦自然资源稀少,有限的生产能力;在欧洲的未来将是一个经纪人,银行家,和分销商的产品。你把你的货物的集装箱船到哥本哈根,与这些明亮,年轻,讲英语,完全诚实,纪律严明的人会得到你的商品在斯堪的纳维亚,波罗的海国家,俄罗斯。机场,港口,高速公路,铁路线和保存完好的。有序的社会并不意味着丹麦生活不杂乱或比你的或我的,也没有丹麦人会告诉你。你可以听到很多关于痛苦的家庭纠纷和痛苦的酗酒和非常明智的人们走了一天,杀了自己。一个有序的社会是不能免除其成员来自生活的危害。
学海无涯勤为乐
这是如此有成就的一个国家。---一个工商部的宣传册上这样说到:“丹麦是世界上最有条理,最干净的国家,几乎没有污染和犯罪;丹麦在北半球是最廉洁的社会。”同样,当然的,有些人热衷于找出丹麦肮脏的一面:小流氓们在一些建筑上边涂鸦“外国人滚出丹麦”;路边的排水沟里随处可见的碎啤酒瓶;醉酒的青少年摔倒在公园里等等。
尽管如此,丹麦仍然是一个秩序良好的国家,当你开车经过丹麦的小镇时,路的尽头有一堵石墙,石墙的另一边是一片麦田,如此美妙整齐的一条线:这边是小镇,那边是村庄。这是一个遵守交通规则的国家,人们站在路边等待着红灯的变换,即便是凌晨两点,路上一辆车也没有的时候。然而,丹麦人不会把他们自己看做是凌晨两点等绿灯的人,这是他们眼中的瑞典人和德国人。丹麦人认为他们自己是活泼的,是即兴诗人,比瑞典人更加思想开放,但事实是(尽管人们不说)丹麦人非常喜欢瑞典人和德国人。秩序是最重要的。丹麦资源稀缺,限制了制造能力;它在欧洲的未来会是一个代理商,银行家或是一个批发商。你将你的货物用集装箱船送往哥本哈根,这些聪明的、年轻的、说英语的、绝对诚实的、非常守纪律的人们会把你的货物送往斯堪的纳维亚、波罗的海国家、俄罗斯。机场、海港、高速公路、铁路都是超现代化的,并且维护的非常好。
良好的社会秩序并不意味着你们或者我们的国家比丹麦肮脏、荒凉,没有丹麦人会这么跟你说的。你可以听到许多穷苦家庭的辛酸往事,酒精中毒的悲痛,还有关于非常完美的人有一天变质了,自杀了。一个有秩序的社会不会宽恕它的人们对生命造成的危害。

翻完了,翻的很别扭,写这篇文章的人思维太活跃了,跳得厉害,直接跟不上。有些地方的翻译不一定完全准确,凑合用吧。